Fenerbahçe'den bir transfer bombası daha: Yeni orta saha Fransa'dan geliyor!

Fenerbahçe, Fred'in sakatlığı sonrası orta sahaya takviye yapmak için çalışmalarını sürdürüyor. Sarı-lacivertlilerin radarına giren isimlerden biri de Marsilya'da forma giyen Pape Gueye.

Bu sezon tüm kulvarlarda şampiyonluk yaşamayı hedefleyen ve bu hedefe emin adımalrla yürüyen sarı-lacivert ekip, bir transfer daha gerçekleştirerek gücüne güç katmaya devam ediyor. Transfer sezonunun başladığı günden bu yana Bonucci, Krunic ve Çağlar Söyüncü'yü kadrosuna katan Kanarya, orta sahaya bir takviye daha yapma kararı aldı. Fenerbahçe, yeni orta sahasını Fransa'da buldu.

11 Ocak tarihinde başlayan ara transfer döneminin en hareketli takımlarından biri olan Fenerbahçe'de sıcak saatler gerçekleşiyor. 20013-2014 sezonundan bu yana devam eden şampiyonluk hasretini bu sezon sonunda sona erdirmeyi planlayan Fenerbahçe, gözünü bu kez Fransa'ya dikti.

Brezilyalı yıldız oyuncu Fred'in yaşadığı sakatlık sonrasında orta sahasını güçlendirme kararı alan Fenerbahçe, Fransız ekibi Marsilya'da forma giyen Pape Gueye'yi kadrosuna katmak için düğmeye bastı.

Kanarya'nın Fransız ekibinde kadro dışı bırakılan 25 yaşındaki orta saha oyuncusunu kiralık olarak kadrosuna katmayı hedeflediği öne sürüldü.

Senegalli oyuncunun Fransız ekibinden ayrılma mevzusunda istekli olduğu öne sürülürken Fenerbahçe'nin bu transfer için kısa süre içerisinde hamle yapabileceği iddia edildi. Bu sezon Marsilya forması altında yalnızca 3 karşılaşmada görev alan yıldız orta saha oyuncusu, bu karşılaşmalarda yalnız 27 dakika süre aldı.

25 yaşındaki orta saha oyuncusunun güncel piyasa değerinin 8 milyon euro olduğu bilgisi öğrenildi.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Arda Turan'ın Fatih Terim'e yönelik yaptığı açıklama Galatasaray taraftarlarını kızdırdı!
Galatasaray'ın Yıldızı Mauro Icardi: Sezonun Parlayan Gol Makinesi!
Kayserispor Teknik Direktörü Burak Yılmaz: Fenerbahçe Maçı Öncesi Açıklamaları
Aziz Yıldırım, Başkan Adaylığı İddialarına Yanıt Verdi
Devler Ligi'nin final mücadelesi, Real Madrid ile Borussia Dortmund arasında gerçekleşecek