Fenerbahçe'den Dev Transfer Hamlesi: Victor Lindelöf Hedefte!

Fenerbahçe, Jose Mourinho'nun isteğiyle Manchester United'ın savunma oyuncusu Victor Lindelöf'ü transfer etmeyi hedefliyor. Başkan Ali Koç'un yakından takip ettiği transferde, görüşmeler sürüyor. Lindelöf, Mourinho ile daha önce de çalışmıştı ve 35 milyon euro bedelle United'a transfer olmuştu.

Fenerbahçe, Süper Lig'de bu sezon şampiyonluğu kıl payı Galatasaray'a kaptırmasının ardından gelecek sezon için transfer çalışmalarına hız verdi. Sarı-lacivertliler, Jose Mourinho yönetiminde 11 yıllık şampiyonluk hasretine son vermek istiyor. Mourinho'nun isteği üzerine, savunmaya takviye amacıyla Manchester United'dan Victor Lindelöf'ü transfer etmek için girişimlerde bulunuldu. Başkan Ali Koç, bu transferi yakından takip ediyor ve görüşmeler sürüyor.

Fenerbahçe, Süper Lig'de bu sezon şampiyonluğu kıl payı Galatasaray'a kaptırmasının ardından gelecek sezon için çalışmalara hız verdi. Sarı-lacivertliler, Portekizli teknik direktör Jose Mourinho'nun önderliğinde 11 senelik şampiyonluk hasretine son vermek istiyor ve bu amaç doğrultusunda transfer çalışmalarına başladı. Özellikle savunma bölgesine takviye yapmak isteyen Fenerbahçe, büyük bir transfer hamlesiyle taraftarlarını heyecanlandırdı.

FENERBAHÇE'DEN TRANSFER MÜJDESİ!


Fenerbahçe'nin transfer mesaisi hız kesmeden devam ediyor. İngiliz basınından CaughtOffside'a göre sarı-lacivertliler, Manchester United'ın savunma oyuncusu Victor Lindelöf için girişimlere başladı. Teknik Direktör Jose Mourinho'nun daha önce birlikte çalıştığı ve çok istediği Lindelöf, Fenerbahçe'nin stoperdeki öncelikli hedefi oldu.

JOSE MOURINHO BİZZAT ARADI: ALİ KOÇ 35 MİLYON EURO'LUK YILDIZI GETİRİYOR


İtalyan gazeteci Fabrizio Romano'nun aktardığı bilgilere göre ise Fenerbahçe, Manchester United ve oyuncuyla temasa geçti ancak müzakereler henüz ileri seviyeye ulaşmadı. Romano, Daily Briefing'deki köşesinde "İleri düzeyde müzakereler henüz başlamadı. Bu anlaşmanın tamamlanmaya henüz yakın olmadığı söylendi. Şimdilik en yüksek ilgiyi gösteren takım Fenerbahçe ancak ciddi ilgilenen başka takımlar da var. Oyuncunun, geleceğiyle ilgili olarak değerlendirdiği başka seçenekler de var" ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un bu transferi yakından takip ettiği ve gerçekleştirmek istediği belirtiliyor. Transferin her an sonlanabileceği ve imzaların atılabileceği konuşuluyor.

Victor Lindelöf, 2016'dan 2018 Aralık'a kadar Manchester United'ı çalıştıran Jose Mourinho tarafından 2017 yılında 35 milyon euro bedelle transfer edilmişti. Yaklaşık 7 sezondur Manchester United forması giyen 29 yaşındaki savunmacı, çıktığı 259 maçta 4 gol ve 7 asist yaptı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.