Fenerbahçe'den Ersu Şaşma Haberlerine Sitem Geldi

Ersu Şasma ile ilgili yeni haber var. Fenerbahçe Spor Kulübü, Avrupa Atletizm Şampiyonası’nda bronz madalya kazanan Ersu Şaşma ile ilgili açıklama yayınladı. Sarı-Lacivertli kulüp, yapılan haberler takımın adına yer verilmemesine sitem etti.

İtalya'nın başkenti Roma'da düzenlenen Avrupa Atletizm Şampiyonası'nda sırıkla atlama finalinde yarışan milli atlet Ersu Şaşma, bronz madalya kazanarak bu kategoride podyuma çıkan ilk Türk atlet oldu.

Fenerbahçe Spor Kulübü, Ersu Şaşma'nın başarısıyla ilgili haberlerde kulübün isminin anılmayacağını belirten bir açıklama yaptı.

Sarı Lacivert Kulübü resmi hesabından şu paylaşımı yaptı; "Fenerbahçe Spor Kulübü olarak, İtalya'nın Roma kentinde düzenlenen Avrupa Atletizm Şampiyonası'nda sporcumuz Ersu Şaşma'nın sırıkla atlama finalinde bronz madalya kazanarak Türk spor tarihine adını yazdırmasından büyük gurur duyduk.

Bu başarı sporcumuzun yeteneğinden kaynaklanmaktadır "Kulübümüzün yatırımı ve emeğidir Türk sporunun ve ülkemizin gençlerine, azim ve kararlılığına

"FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ'NÜN ADI ALINMASINA ÜZGÜNÜZ." BELİRTİLMEDİ"


ANCAK ERSU ŞAŞMA'NIN MILLI TAKIMDAKI BÜYÜK BAŞARISINI AKTARAN BAZI MEDYA KURUM VE KURULUŞLARININ, SPORCUMUZUN ILIŞKILENDIRILDIĞI "FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ" ISMINDEN BAHSETMEMESINI ÜZÜNTÜYLE KARŞILIYORUZ.
N\ NFENERBAHÇE NASIL ANILIR? BÜTÜN BU ÇABA VE YATIRIMLARI ÜLKEMIZIN GELECEĞI, TÜRK SPORUNUN GELIŞIMI VE GENÇLERIMIZIN GELECEĞI IÇIN YAPALIM.

Bu bağlamda değerli medya kurum ve kuruluşlarının, kulübümüzün sporcuların tarihi başarıları içerisinde anılması konusundaki tutumunu dikkatle takip ediyoruz.

Fenerbahçe Spor Kulübü'nün adı ve katkısı sporcumuzun başarısının ayrılmaz bir parçası olup, kabul edilmemektedir.

Basının bu konuda daha duyarlı olmasını ve kulübümüzün adını doğru anmasını diliyoruz" dedi..

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.