Fenerbahçe'den flaş transfer haberi: 15 milyon dolar ödenecek!

Fenerbahçe, kadrosuna bir transfer daha ekledi. Arjantin basınında yer alan haberlere göre, Fenerbahçe, Boca Juniors Kulübü ile 22 yaşındaki orta saha oyuncusu Cristian Medina'nın transferi için anlaşmaya vardı.

Fenerbahçe, kadrosuna bir transfer daha eklemiş bulundu. Arjantin basınında yer alan haberlere göre, Fenerbahçe, Boca Juniors Kulübü ile 22 yaşındaki orta saha oyuncusu Cristian Medina'nın transferi için anlaşmaya vardı. Boca Juniors, Medina'nın mevcut sezonun Ocak ayına kadar takımda kalmasını şart koşarak, transfer teklifini kabul etti. Cristian Medina, Ocak ayında İstanbul'a gelecek ve Fenerbahçe ile 5 yıllık bir sözleşme imzalayacak.

Cristian Medina, Boca Juniors'un altyapısında yetişmiş bir futbolcu olarak dikkat çekiyor. A takımda 155 maçta forma giyen Medina, bu süre zarfında 9 gol atmayı başardı ve 11 asist yaptı. Defansif orta saha olarak görev yapan Medina, saha içindeki mücadeleci yapısı ve oyunu okuma yeteneği ile biliniyor. Fenerbahçe, bu transfer ile birlikte orta sahadaki derinliğini artırmayı ve takımın oyun düzenine katkıda bulunmayı kendine bir hedef haline getirmiş ve buna yönelik adım atmış bulunmakta.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.