Fenerbahçe'den Görüşmelerin Sürdüğü İrfan Can Kahveci İçin Son Karar Çıktı

Fenerbahçe'de geçen sezonun en iyi dönemini yaşayan İrfan Can Kahveci, bu sezon Jose Mourinho'nun gelişiyle forma şansı bulmakta zorlanıyor. Takımda kalıp kalmayacağı merak edilirken, Fenerbahçe'nin İrfan Can için 2-3 kat artırılmış bir sözleşme teklifi yapacağı iddia ediliyor.

Fenerbahçe'de geçen sezon kariyerinin en iyi dönemini geçiren İrfan Can Kahveci, bu sezon Jose Mourinho'nun teknik direktörlüğe gelmesiyle birlikte forma şansı bulmakta zorlanıyor. Takımda kalıp kalmayacağı belirsizken, Fenerbahçe, futbolcuya 2-3 kat artırılmış bir sözleşme teklifi yapmayı planlıyor. İrfan Can'ın da kalma isteği vurgulandı.

Fenerbahçe'de geçen sezon kariyerinin en üst seviyesine ulaşan İrfan Can Kahveci, bu sezon Jose Mourinho'nun teknik direktörlüğe gelmesiyle daha az forma şansı buluyor. Takımda kalıp kalmayacağı belirsizliğini korurken, Fenerbahçe, İrfan Can ile sözleşme yenileme görüşmelerine devam ediyor. 

Son gelişmelere göre, Fenerbahçe, sözleşmesi sezon sonunda sona erecek olan İrfan Can Kahveci için cazip bir teklif hazırladı. İddiaya göre, kulüp, futbolcunun yıllık ücretini 2-3 kat artıran bir sözleşme imzalaması için girişimlerde bulunacak.

Ayrıca, İrfan Can Kahveci'nin Fenerbahçe'de kalma isteği de vurgulandı. Bu sezon sarı-lacivertli formayla 11 maçta görev alan 29 yaşındaki futbolcu, bu karşılaşmalarda 1 gol ve 1 asistle 416 dakika süre aldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.