Fenerbahçe'den 'karaborsa bilet' açıklaması

Fenerbahçe, Galatasaray derbisi öncesi karaborsa bilet satışına karşı sıkı tedbirler alarak, resmi olmayan kanallardan yüksek fiyatlarla bilet satan kişilerin kombine kartlarını iptal etti. Yasa dışı faaliyetlere karşı mücadele devam ederken, iptal edilen biletler genel satışa sunulacak.

Fenerbahçe Kulübü, Galatasaray ile cumartesi günü oynanacak derbi öncesinde kombine biletlerini satışa çıkaran kişilerin tespit edildiğini ve bu kişilerin biletlerinin iptal edildiğini duyurdu. Kulüpten yapılan açıklamada, karaborsa bilet satışına karşı mücadelenin kararlılıkla sürdürüleceği belirtilerek şu ifadelere yer verildi:

"Resmi olmayan satış kanalları üzerinden yüksek fiyatlarla kombine koltuğunu veya maç giriş verilerini (QR KOD) paylaşarak, üçüncü kişilerin yasadışı bir şekilde maça girişlerini sağlayanlar tespit edilmiş ve bu kişilerin kombineleri iptal edilmiştir. İptal edilen kombineler, bundan sonraki maçlarda genel satışa sunulacaktır."

Ayrıca, kombine kartını üçüncü kişilere satan ya da başka kişilerin Passolig kartıyla stadyuma giriş yaptığı tespit edilenler hakkında yasal işlemlerin devam edeceği vurgulandı. Açıklamanın devamında şu ifadeler kullanıldı:

"Bu uygulama, maçın başlama saatine kadar sürdürülecektir. Karaborsa suçtur. Futbolda yasa dışı faaliyetlerin önüne geçmek, karaborsayı engellemek ve Fenerbahçe’mizi desteklemek isteyen taraftarlarımızın biletlerini resmi fiyatlar üzerinden temin etmelerini sağlamak amacıyla kararlılığımız sürecektir."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.