Fenerbahçe'den Sander Berge İçin Resmi Transfer Teklifi!

Fenerbahçe, Burnley'den Sander Berge için resmi teklif yaptı. Geçen sezon uzun pas isabet oranında Rodri'nin ardından ikinci olan Norveçli orta saha, Burnley'nin Championship'e düşmesi nedeniyle ayrılmak istiyor. Teknik Direktör Jose Mourinho, Berge'yi kadrosuna katmayı hedefliyor.

Fenerbahçe, Burnley'de forma giyen Norveçli orta saha oyuncusu Sander Berge'yi kadrosuna katmak için resmi teklifte bulundu. Sarı-Lacivertliler, Premier Lig'de uzun pas isabet oranında Rodri'nin ardından en yüksek başarıya sahip olan ve Burnley'nin Championship'e düşmesi sonrası takımdan ayrılmak isteyen 26 yaşındaki oyuncunun transferi için yanıt bekliyor. Teknik Direktör Jose Mourinho, Berge'yi orta sahayı güçlendirmek için istiyor.

Fenerbahçe, Burnley'de forma giyen Norveçli orta saha oyuncusu Sander Berge için resmi teklifte bulundu. 26 yaşındaki oyuncuyu kadrosuna katmak isteyen Sarı-Lacivertliler, Burnley'nin vereceği yanıtı bekliyor.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho'nun transfer listesinin başında yer alan Sander Berge, geçen sezon sergilediği performansla dikkatleri üzerine çekti. Burnley'nin Championship'e düşmesi nedeniyle takımdan ayrılmak isteyen Berge, Premier Lig'de gösterdiği istatistiklerle öne çıktı. Norveçli oyuncu, geçen sezon Manchester City'nin yıldızı Rodri'den sonra uzun pas isabet oranı en yüksek oyuncu oldu. Ayrıca, hava topu ve sahipsiz top kazanma verilerinde de üst sıralarda yer aldı.

Geçen sezon 40 maçta forma giyen ve 2 gol, 2 asistle oynayan Berge, istikrarlı performansıyla göz doldurdu. Mourinho, orta sahayı daha da güçlendirmek için Berge gibi fizikli bir oyuncunun transfer edilmesini istiyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.