Fenerbahçe’den Serhat Akın açıklaması: ”Saldırıyı kınıyoruz”

Fenerbahçe’nin eski futbolcusu Serhat Akın, program çıkışında silahlı saldırıya uğrayarak bacağından yaralandı. Fenerbahçe Kulübü, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada saldırıyı kınadı.

Fenerbahçe’nin eski futbolcusu ve spor yorumcusu Serhat Akın, program çıkışında silahlı saldırıya uğrayarak bacağından yaralandı. Olay, spor camiasında büyük bir üzüntüyle karşılanırken, Fenerbahçe Kulübü, Akın’a yönelik gerçekleştirilen saldırıyı kınadı ve acil şifalar diledi.

Fenerbahçe’nin eski futbolcusu ve günümüzde spor yorumcusu olan Serhat Akın, program çıkışında silahlı bir saldırıya uğradı. Saldırıda bacağından yaralanan Akın’a yönelik bu saldırı sonrası Fenerbahçe Kulübü’nden bir açıklama yapıldı.

Sarı-lacivertli ekip, resmi sosyal medya hesaplarından yaptığı açıklamada, "Eski futbolcumuz Serhat Akın’a yönelik gerçekleştirilen bu menfur saldırıyı şiddetle kınıyoruz. Kendisine geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, acil şifalar diliyoruz. Bu olayın faillerinin en kısa sürede adalet önünde hesap vermesini bekliyoruz." ifadelerine yer verdi. Kulübün, Akın’a verdiği destek ve olayın ciddiyeti üzerine yaptığı bu açıklama, spor camiasında büyük yankı uyandırdı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.