Fenerbahçe'den Sert Hakem Eleştirisi: Açıklama Yayımlandı!

Süper Lig'in 3. haftasında deplasmanda Rizespor'u 5-0 mağlup eden Fenerbahçe, maç sonrasında hakem yönetimini sert bir şekilde eleştiren bir açıklama yaptı. İşte Fenerbahçe'nin açıklamasındaki detaylar...

Fenerbahçe, Rizespor'u 5-0 mağlup ettiği Trendyol Süper Lig maçının ardından hakem yönetimine dair açıklama yaptı. Maçın ilk yarısındaki hakem kararlarından duydukları endişeyi dile getiren Fenerbahçe, "Mantığı anlaşılmayan sarı kartlar ve verilmeyen iki penaltı" hakkında tepkilerini belirtti.

FENERBAHÇE'NIN AÇIKLAMASI

Fenerbahçe'nin açıklamasında şu ifadelere yer verildi:

"Futbol Takımımızın Trendyol Süper Lig 3. haftasında deplasmanda Rizespor ile oynadığı maça dair bu açıklamayı yapıyoruz. Öncelikle kafilemizi nazik ev sahipliğinde ağırlayan Rizespor yönetimine ve tüm süreçleri aksaksız yöneten Rize Emniyetine teşekkür ediyoruz. Deplasman tribününde takımımızı destekleyen büyük taraftarımıza da teşekkür ederiz; desteğiniz olmadan bu uzun ve zorlu maratonu geçmek mümkün olmazdı.

Ancak, takımımızın farklı galibiyetine rağmen maçın ilk yarısında yaşanan 'mantığı anlaşılmayan' sarı kartlar ve verilmediği iddia edilen iki penaltı, hakem ve VAR'ın yönetiminde endişe yarattı. Bu yaklaşımın devam etmemesi, tek talep ve beklentimizdir. Türkiye Futbol Federasyonu'nu ve tüm ilgilileri, hakem yönetimindeki soru işaretlerini gidermek adına zaman kaybetmeksizin gerekli adımları atmaya davet ediyoruz."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.