Fenerbahçe'den Süper Lig'i etkileyecek büyük transfer atağı!

Fenerbahçe, Jose Mourinho'nun teknik direktörlüğü döneminde büyük bir transfer atağı başlattı ve sürekli olarak ünlü futbolcularla temas halinde. Kulübün gündemine her gün yeni bir yıldızın eklendiği görülüyor.

Fenerbahçe, Jose Mourinho'nun teknik direktörlüğü döneminde büyük bir transfer atağı başlattı ve sürekli olarak ünlü futbolcularla temas halinde.

Kulübün gündemine her gün yeni bir yıldızın eklendiği görülüyor. Şimdi ise Sarı-Lacivertli ekip, Süper Lig'in dengeleyicisi olabilecek bir oyuncuyu transfer etmek için harekete geçti.

Fenerbahçe, 2026 yılına kadar Al Ahli ile sözleşmesi olan Fransız kanat oyuncusu Saint-Maximin'i kiralamayı düşünüyor. Geçtiğimiz sezon Suudi Arabistan ekibi Al Ahli'ye 27 milyon Euro karşılığında transfer olan bu yetenekli futbolcu, sarı-lacivertli takımın sol kanadına güç katması bekleniyor. Fenerbahçe'nin transfer teklifine Al Ahli'nin vereceği yanıt ise futbol kamuoyu tarafından merakla bekleniyor.

Saint-Maximin, geçtiğimiz sezon Arabistan liglerinde toplam 31 maça çıktı ve bu maçlarda 4 gol atıp 10 asist yaparak önemli bir performans sergiledi. Fenerbahçe'nin sol kanadına transfer edilmesi durumunda, takıma büyük bir güç katacağı ve hücum hattında etkili olabileceği öngörülüyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.