Fenerbahçe'den Süper Lig'i Sallayan Transfer Hamlesi! Galatasaray ve Beşiktaş'a Çalım Atıldı!

Fenerbahçe, transfer sezonunda büyük bir çalım atarak Galatasaray ve Beşiktaş'ın gözdesi olan milli yıldızı kadrosuna kattı. Süper Lig'in gündemini sarsan bu hamle, Fenerbahçe camiasında büyük sevinç yarattı. Detaylar haberimizde...

Süper Lig'in dev kulüpleri Galatasaray ve Beşiktaş, Alanyaspor'un yıldız oyuncusu Oğuz Aydın'a ilgilerini yüksek fiyat talebi nedeniyle dondurdu. Alanyaspor'un 6 milyon Euro talep etmesi üzerine bu iki kulüp geri adım atarken, Fenerbahçe hızlı bir hamle yaparak transfer görüşmelerine başladı.

SÜPER LİG'İN PARLAYAN YILDIZI

Alanyaspor'un yetenekli oyuncusu Oğuz Aydın, geçtiğimiz sezon 38 maçta 13 gol ve 8 asistlik performansıyla dikkatleri üzerine çekti. Galatasaray ve Beşiktaş'ın radarındaki Aydın, Alanyaspor'un yüksek fiyat talebi nedeniyle bu iki kulübün geri çekilmesine neden oldu. Ancak Fenerbahçe, bu fırsatı değerlendirerek hem Oğuz Aydın hem de Alanyaspor ile masaya oturdu.

FENERBAHÇE HAREKETE GEÇTİ

Galatasaray ve Beşiktaş'ın transfer yarışından çekilmesiyle birlikte, Fenerbahçe'nin hızlı bir şekilde harekete geçmesi, transferin an meselesi olduğu söylentilerini güçlendirdi. Sarı-lacivertli kulüp, genç oyuncuyu kadrosuna katmak için son detayları görüşüyor. Taraftarlar, bu heyecan verici transferle birlikte yeni sezon için umutlarını artırmış durumda.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.