Fenerbahçe'den tarihe geçecek transfer hamlesi! 123 milyon euroluk süper yıldız geliyor!

Tarihe geçecek o transfer ses getirecek! Yeni sezonda Şampiyonlar Ligi'nde grup aşamasına kalmayı ve Süper Lig'de şampiyonluk hasretine son vermeyi hedefleyen Fenerbahçe, 123 milyon euroluk süper yıldız için kolları sıvadı.

Geçtiğimiz sezonun yarısında Brezilyalı süperstar Fred'in sakatlanmasıyla sorunlar yaşayan F.Bahçe, bu konumunu güçlendirme kararı aldı. Şampiyonlar Ligi'nde başarıya ulaşmak için kaliteli oyunculardan oluşan bir kadro kurmayı hedefleyen F.Bahçe, kadrosuna 123 milyon Euro'luk katkı sağlayacak adımları attı.
Bir transfer döneminin ardından kovulan Fenerbahçe, bu kez orta sahayı güçlendirmek için kolları sıvadı. Brezilyalı isim Fred'in üst seviyesini güçlendirmek isteyen lacivertli takım, gözünü İngiltere'ye çevirdi.
Takvim'deki bilgiye göre; Kanaryalar, İngiliz devi Manchester City'den Hırvat orta saha oyuncusu Mateo Kovacic'i transfer için kadrosuna kattı.

İngiliz devlerinin, yıldız orta saha oyuncusunu kiralık olarak kulüpten göndermeyi düşündüğü bildirildi. Mavi-sarı-pembe ekibin, oyuncuyu kadrosuna katmayı doğruladığı bildirildi.

Portekiz teknik direktörü Jose Mourinho'nun da transferi doğruladığı bildirildi. Şu anda 30 milyon euro değerindeki 30 yaşındaki oyuncu, bu sezon çıktığı 46 maçta 3 gol ve 1 asist kaydetti.
Piyasa değeri şu anda 30 milyon Euro olan 30 yaşındaki orta saha oyuncusu için şu ana kadar 123 milyon Euro bonservis bedeli ödendi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.