Fenerbahçe'den tarihe geçecek transfer hamlesi! 6 milyon euroluk golcü!

Süper Lig'in 27. hafta karşılaşmasında evinde ağırladığı Kasımpaşa'yı mağlup ederek şampiyonluk yürüyüşünü sürdüren Fenerbahçe, yaz transfer sezonu için çalışmalara şimdiden başladı. Kanarya, tarihi transfer hamlesi için kolları sıvadı.

Fenerbahçe, Süper Lig'in 27. haftasında evinde Kasımpaşa'yı yenerek şampiyonluk yarışındaki iddiasını sürdürdü ve gelecek sezon için transfer planlamalarına şimdiden başladı. Sarı-lacivertli ekip, tarihi bir transfer hamlesi için harekete geçti.

A Spor'un haberine göre, gelecek sezon Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edecek olan Fenerbahçe, İtalya'dan transfer yapma kararı aldı. Ryan Kent'in sezon sonunda ayrılması beklenirken, Fenerbahçe'nin golcü ihtiyacını İtalya Serie A takımlarından Lecce'de forma giyen 23 yaşındaki genç oyuncu Lameck Banda ile gidermeyi planladığı belirtildi.

Lameck Banda'nın güncel piyasa değeri 6 milyon euro olarak bilinirken, genç oyuncu bu sezon Lecce formasıyla 19 maçta görev alarak takımına 2 gol ve 5 asistlik katkı sağladı. Banda'nın İtalyan ekibiyle 2026 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

Zambiyalı golcü, Fenerbahçe'ye transfer olması durumunda sarı-lacivertli ekibin tarihindeki ilk Zambiyalı futbolcu olacak ve kulüp tarihine geçecek.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Beşiktaş'a 53 milyon euroya yeri yerinden oynayacak o transfer: 172 gol 97 asist
Çaykur Rizespor, Pendikspor Maçı Öncesi Yoğun Hazırlıklarda: 8 Oyuncu Sarı Kart Cezası Sınırında!
Beşiktaş, Rey Manaj İçin Sivasspor'la Görüşmelerde: Transfer Bombası Patlıyor!
Fenerbahçe'de Başkanlık Heyecanı: Aziz Yıldırım'ın Talimatı ve Ali Koç'un Belirsizliği
Michy Batshuayi: Fenerbahçe'den Leeds United'a Transfer Yolunda