Fenerbahçe’den Vedat Muriqi atağı! Her konuda anlaşmaya varıldı.

Fenerbahçe, Vedat Muriqi ile her konuda anlaşmaya vardı. Çaykur Rizespor, Muriqi için 7 milyon Euro istedi. Kulüpler arası resmi görüşmeler başladığı ifade edildi.Haber Global'den Yağız Sabuncuoğlu'nun kendisine ait sosyal medya...

Fenerbahçe, Vedat Muriqi ile her konuda anlaşmaya vardı. Çaykur Rizespor, Muriqi için 7 milyon Euro istedi. Kulüpler arası resmi görüşmeler başladığı ifade edildi.

Haber Global'den Yağız Sabuncuoğlu'nun kendisine ait sosyal medya hesabından yaptığı paylaşıma göre Fenerbahçe, Vedat Muriqi ile her konuda anlaşmaya vardı.

İşte Yağız Sabuncuoğlu'nun paylaşımı:

Fenerbahçe, Vedat Muriqi ile her konuda anlaşmaya vardı. Çaykur Rizespor, Muriqi için 7 milyon Euro istedi. Kulüpler arası resmi görüşmeler başladı.

-Muriqi transferi Ersun Yanal’ın çok istediği bir transfer. Onun isteğiyle gündeme alındı ve görüşmeler başladı. Vedat’a Augsburg ve Nürnberg’in de ilgisi vardı ama Fenerbahçe’de oynamak istiyor. Oyuncunun menajeri şu an Kosova’da. Oradaki işlemleri bitirip Türkiye’ye gelecek.

-Vedat Muriqi'nin Türk pasaportu bulunuyor ama hak kazanamadığı için yabancı sayılıyor. Fenerbahçe, Muriqi için maksimum 3.5 milyon Euro verebileceğini oyuncu tarafına iletti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Haberleri

Depremde hayatını kaybedenlerin sayısı 16 bin 170'e ulaştı
Felakette ikinci gün
Can kaybı 912'ye yükseldi
Can kaybı 912'ye yükseldi
Şanlıurfa-Diyarbakır yolu yine kapatıldı