Fenerbahçe|Galatasaray derbisi 100'den fazla ülkede yayınlanacak

Süper Lig'in 6. haftasında Fenerbahçe - Galatasaray derbisi 21 Eylül Cumartesi Kadıköy'de oynanacak. Maç, dünya genelinde 100'den fazla ülkede canlı yayınlanacak ve 24 stadyum kamerası ile 1 drone kamerayla takip edilecek.

Süper Lig'in 6. haftasında heyecan dorukta! 21 Eylül Cumartesi günü Kadıköy'de Fenerbahçe ile Galatasaray karşı karşıya gelecek. Bu dev derbi, dünya genelinde 100'den fazla ülkede canlı yayınlanacak. Futbolseverler, 24 stadyum kamerası ve drone ile bu tarihi karşılaşmayı yakından takip edebilecek.

Süper Lig'in 6. haftasında, 21 Eylül Cumartesi günü Kadıköy'de oynanacak Fenerbahçe - Galatasaray derbisi dünya genelinde 100'den fazla ülkede canlı olarak yayınlanacak. 

Bu dev mücadele, 5 kıtada seyircilerle buluşacak ve Digiturk'ün her hafta sunduğu İngilizce dil seçeneğiyle de izlenebilecek. 

Derbinin her anı, 24 stadyum kamerası ve 1 drone kamerasıyla takip edilecek. Ayrıca, 2 motosiklet kamerası, takımların tesislerden stada geliş sürecini de canlı olarak aktaracak. 

100 kişilik prodüksiyon ekibi ve yayın aracı OBVAN içerisinde bulunan 20 kişilik ekip, bu önemli karşılaşmayı ekranlara taşıyacak. Maç, 21 Eylül Cumartesi günü beINSPORTS 1'den canlı olarak yayınlanacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.