Fenerbahçeli Hande Yener'den meslektaşı Simge Sağın'a: Başka takımın stadına maça gitmezdim

Ünlü müzisyen Hande Yener meslektaşı Simge Sağın'a bir göndermede bulunmuş oldu. Bir YouTube programında kendisine gelen soruları yanıtlayan Hande Yener, Beşiktaşlı Simge Sağın'ın Galatasaray'ın stadında şarkı söylemesini eleştirdi.

Hem şarkıları hem de özel yaşamıyla magazin gündeminden düşmeyen Hande Yener, Sibel Arna’nın yeni YouTube programı “Ne Olursan Ol, Rahat Ol”a katıldı. Fenerbahçeli olan Hande Yener, Beşiktaşlı Simge Sağın’ın Icardi ile özdeşleşen Aşkın Olayım şarkısından dolayı Galatasaray’ın kutlamasına katılması tartışmasını yeniden ateşledi.

“Şarkılarımı Beşiktaş ya da Galatasaraylı bir futbolcu sahiplenseydi onların stadına maça gitmezdim. Fenerliyim ya ben! Simge kendince çözdü durumu fakat taraftarlar bunu anlamıyor.” Bir kere beni Beşiktaş davet etti fakat gidersem ne olur bilemediğim için gidemedim. Simge’ye soralım bunu.

YouTube’da Sibel Arna'nın kanalına konuk olan müzisyen, "Fenerbahçeli iki futbolcu iki şarkımı sahiplendi. Maçta ya Beni Sev çalıyor ya da Sebastian. Dedim stad beni çağırıyor. Hem maça gittim, hem de sağolsun başkanımız Ali Koç beni özel bir geceye davet etti, formamı imzaladı. Şarkılarımı Beşiktaş ya da Galatasataylı bir futbolcu sahiplenseydi onların stadına maça gitmezdim" dedi.

Magazin Haberleri

Cannes'da Türk Güzeli! Pınar Deniz İddialı Elbisesiyle Göz Kamaştırdı
Survivor'ın eski yarışmacısı Hakan Hatipoğlu'ndan hayranlarını endişelendiren haber
Fatih Ürek'in 5 katlı malikanesi: Evi boyatmak için istenen para ağızları açık bıraktı
Dizi oyuncuları birbirine girdi: 'Cannes'da çıplaklık' tartışması
Ece Erken, arkadaşı ve eski eşinin fotoğrafını görünce sert konuştu: Alıştım şerefsizlere