Fenerbahçeli Serhat Akın'a Silahlı Saldırı: 'Paralı Köpekler' Açıklaması Fatura mı Kesildi?

Fenerbahçeli eski futbolcu Serhat Akın, program çıkışında maskeli saldırganların silahlı saldırısına uğradı. Olay sonrası yapılan tehditler, sporseverleri şoke etti.

Fenerbahçeli eski futbolcu ve spor yorumcusu Serhat Akın, katıldığı programın çıkışında yüzleri maskeli saldırganların silahlı saldırısına uğradı.

AYAĞINDAN YARALANDI

Saldırıda Akın, ayağından yaralanarak hastaneye kaldırıldı. Yaşanan olayı sosyal medya hesabından duyuran Akın, "Program çıkışı ayaklarıma sıktılar, son sözümüz Fenerbahçe" ifadelerini kullandı.

SUÇ DUYURUSU VE SORUŞTURMA

Beykoz Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından olayla ilgili soruşturma başlatıldı. Gazeteci Aydın Cingöz, saldırının arka planına dair önemli iddialarda bulundu. Cingöz, bazı tribüncülerin, Akın’ın bir programda kullandığı "Paralı köpekler" ifadesinden sonra tehditler savurduğunu belirtti.

TEHDİTLER GÜNDEME GELDİ

Cingöz, "Serhat Akın, polise bazı tribüncülerin kendisini tehdit ettiğini bildirdi. Bu tehditler, 'Serhat Akın’a söyleyin, kendisini vuracak tetikçiyi bulduk!' şeklinde oldu" dedi.

KENDİSİNE YAPILAN SALDIRIYI ÖNCE GÖRMÜŞ

Akın, daha önce yaptığı açıklamalarda, "Fenerbahçe’ye zarar verdiğini kimse söylemiyor. Beni de dışladılar. Baktılar, satın alamıyorlar şimdi adam tuttular, beni indirecekler" ifadelerini kullanmıştı.

YENİ BİR GÜNDE GÜNDEMDE

Serhat Akın’ın yaşadığı bu olay, Türkiye'deki spor camiasında büyük yankı buldu. Herkes, Akın’ın geleceği ve bu tehditlerin arkasındaki isimler hakkında konuşmaya başladı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.