Fenerbahçeliler Sinirlenebilir: Galatasaraylı Yöneticiden Çarpıcı Açıklama

Galatasaray İkinci Başkanı Metin Öztürk, Fenerbahçe'ye yönelik yaptığı açıklamalarla dikkat çekti. Öztürk, sosyal medyada hızla yayılan ve büyük yankı uyandıran açıklamalarında, Fenerbahçe'ye yönelik 'yıldız' göndermelerinde bulundu.

TÜRKIYE'DE TRANSFER DÖNEMININ SON SAATLERI: GALATASARAY İKINCI BAŞKANI METIN ÖZTÜRK'TEN ÇARPICI AÇIKLAMALAR

Türkiye'de transfer döneminin kapanmasına saatler kala, Galatasaraylı taraftarlar heyecanla son dakika sürprizlerini bekliyor. Bu süreçte Galatasaray İkinci Başkanı Metin Öztürk'ten flaş açıklamalar geldi. Öztürk, yaptığı açıklamalarda hem Galatasaray’ın transfer hamlelerine dair bilgiler verdi hem de Fenerbahçe'ye isim vermeden dikkat çeken göndermelerde bulundu.

"5 ÇOK KIYMETLI TRANSFER GERÇEKLEŞTIRDIK"

Süper Lig’deki 19 takımın transfer faaliyetlerine dikkat çeken Öztürk, Galatasaray’ın transfer stratejisini değerlendirdi. Öztürk, "Neden sadece Galatasaray bu kadar konuşuluyor, bilmiyorum. Şampiyon olduktan sonra 1 ya da 2 oyuncu ihtiyacımız olduğu söylenebilirken, dünyanın en önemli 3 forvetinden biri takıma katıldı ve hala eleştiriliyor. 5 tane çok kıymetli transfer yaptık. Kerem Aktürkoğlu hariç ayrılan oyuncular geçen sene 11’de fazla şans bulamayan isimlerdi. 2 ya da 3 oyuncu yeterliyken 5 oyuncunun geldiği bir kadro neden yetersiz görülüyor, bunu anlamakta güçlük çekiyorum. 1 liralık oyuncuya 5 lira verirseniz sadece bizi değil, bizi takip eden yönetimleri de bağlamış olursunuz" ifadelerini kullandı.

"GERÇEK 5. YILDIZI TAKACAĞIZ"

Fenerbahçe'ye isim vermeden göndermelerde bulunan Öztürk, "Rakibimiz 11 yılda şampiyon olamazken, Galatasaray 2 yılda 2 kez şampiyon oldu. Gerçek Galatasaray taraftarı biliyor ki, bu takım tek bir şeye odaklandı: 25. şampiyonluk ve 5. yıldız. Başkaları sahte 5. yıldızlarını gururla taşırken, biz gerçek 5. yıldızı taraftarımızla birlikte takacağız" şeklinde konuştu.

Metin Öztürk’ün açıklamaları, Galatasaray ve Fenerbahçe arasında devam eden rekabeti yeniden alevlendirmiş durumda. Transfer döneminin son saatlerinde yaşanan bu gelişmeler, futbol gündeminde geniş yankı uyandırmaya devam edecek.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.