Fenerbahçe'nin 3 Temmuz Paylaşımına Trabzonspor'dan Sert Sözler Geldi

Süper Lig ekibi Fenerbahçe, 3 Temmuz'un yıldönümüne ilişkin sözler söyledi. Sarı-Lacivertli kulübün bu paylaşımına Trabzonspor'dan yanıt oldukça farklı geldi. Trabzonspor ve Fenerbahçe kulübü arasında neler oluyor?

Aziz Yıldırım'ın üzerinden 13 yıl geçti ve 3 Temmuz 2011'de Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) talimatıyla birçok ünlü isim futbol şikesinden tutuklandı.

TRABZONSPOR'UN F.BAHÇE'YE 3 Temmuz'daki cevabı. Fenerbahçe, mücadelesinin 3 Temmuz sürecinin yıl dönümünde devam edeceğini duyurdu. Trabzonspor, Sarı-Lacivertli kulübün bu mesajına yanıt verdi. Bordo kulübü videoyu sosyal medya hesabından paylaştı; "Kupamız oradayken üzülmeyin! 2010-2011 sezonunun kesin şampiyonu Trabzonspor!" Bir not bıraktı.

FETÖ'nün yazdığı karanlık yazı devletimizin kılcal damarlarına sıçradı. Bugün, örgütlü yapının kulübümüze 3 Temmuz'da düzenlediği komplonun üzerinden 13 yıl geçti.

Süreç 3 Temmuz 2011'de başladı; Tüm camiamızın omuz omuza verdiği 10 yıllık mücadelenin ardından Yargıtay 20.12.2021 tarihinde kurtuluş kararlarını onadı; F.Bahçe vicdan rahatlığıyla hukuken haklı olduğunu kanıtladı.

Hedef olan F.Bahçe ilgi gördü, tüm değerlerine saldırıldı, alın teriyle, emeğiyle elde ettiklerini arzuladı; Bugün dünyanın en büyük spor kulübüdür ve ilk günkü yerinde gururla duruyor, ülkesine hizmet ediyor, halkına değer katıyor, gençlere yuva, bayrağına ve fenerine asker oluyor. onların geleceği için...

Bizler Fenerbahce Spor Kulübü olarak bu karanlık yapıya karşıyız. Bugün tavrımızın net ve değişmez olduğunu, halk bu komploya katılmadıkça mücadelemizin bitmeyeceğini bir kez daha vurguluyoruz. Yargılanacak ve maddi ve manevi zararımız tazmin edilecektir....

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.