Fenerbahçe'nin Avrupa'dan kazandığı gelir açıklandı

Fenerbahçe, Konferans Ligi'nde çeyrek finalde Olympiakos'a yenilerek yarı final şansını kaçırdı. Bu sonuçla sarı-lacivertli ekip önemli bir gelirden mahrum kaldı. Fenerbahçe'nin Avrupa'daki geliri toplamda 9.8 milyon euro oldu.

Dün Olympiakos'a seri penaltı atışlarında 3-2 yenilerek Avrupa'ya veda eden Fenerbahçe'nin, elde ettiği gelirler merak konusu oldu.

Fenerbahçe, bu turda havlu atarak önemli bir gelir fırsatını kaçırmış oldu. Sarı-lacivertliler, Konferans Ligi'nde 3. ön eleme turuna yükseldiği için 1.65 milyon euro, gruplara kaldığı için ise 2.94 milyon euro kazanmıştı.

GELİRLERİ MERAK KONUSU OLDU


Fenerbahçe, dün Olympiakos'a seri penaltı atışlarında 3-2 yenilerek Avrupa'dan elendi. Bu sonuçla birlikte Fenerbahçe'nin ne kadar gelir elde ettiği merak konusu haline geldi. Fenerbahçe, bu turda mağlup olarak önemli bir gelir fırsatını kaçırmış oldu. Sarı-lacivertli ekip, Konferans Ligi'nde 3. ön eleme turuna yükseldiği için 1.65 milyon euro, gruplara kaldığı için ise 2.94 milyon euro kazanmıştı.

Ülke katsayısından 979 bin euroyu kasasına koyan Fenerbahçe, son 16'ya yükseldiği için ise 600 bin euro kazandı. Çeyrek finale yükselerek 1 milyon euro gelir elde eden Fenerbahçe'nin toplam geliri 9.8 milyon euro oldu.

Ancak, eğer Olympiakos'u eleyip yarı finale çıkmış olsalardı, kasalarına 2 milyon euro daha girecekti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

“Bir af söz konusu değil, anayasanın gereği yapıldı”
28 Şubat davası hükümlüsü generallerin kalan cezaları affedildi
TL ibaresini koymamanın bedeli ağır oldu
Ankara’da vekâletler çekişmesi
Silah kaçakçılarına 'Mercek-19' operasyonu