Fenerbahçe'nin Avusturya Kampında Livakovic ve Szymanski Antrenmanda!

Fenerbahçe, yeni sezon hazırlıklarına Avusturya'nın Bad Waltersdorf kentinde devam ediyor. Teknik direktör Jose Mourinho yönetimindeki antrenmanda milli futbolcular Livakovic ve Szymanski de yer aldı. Sarı-Lacivertliler, 23 Temmuz’da İsviçre temsilcisi Lugano ile karşılaşacak.

Fenerbahçe, 2024-2025 sezonu hazırlıklarına Avusturya'nın Bad Waltersdorf kentinde devam ediyor. Teknik direktör Jose Mourinho yönetimindeki antrenman, ısınma hareketleriyle başladı ve koordinasyon çalışmalarıyla sürdürüldü. Milli takımlardan dönen Livakovic ve Szymanski’nin de katıldığı idmanda, Fenerbahçe'nin 23 Temmuz’da İsviçre temsilcisi Lugano ile oynayacağı UEFA Şampiyonlar Ligi 2. eleme turu maçı için hazırlıklar hız kesmeden devam ediyor.

Fenerbahçe, yeni sezon hazırlıklarına Avusturya'nın Graz kentine bağlı Bad Waltersdorf'da devam ediyor. Teknik direktör Jose Mourinho yönetiminde gerçekleştirilen antrenman, ısınma hareketleriyle başladı ve ardından koordinasyon çalışmalarıyla devam etti. Milli takımlardan dönen Dominik Livakovic ve Sebastian Szymanski de antrenmanda yer aldı. Sarı-Lacivertliler, akşam saatlerinde yapacakları ikinci antrenmanla hazırlıklarına devam edecekler.

Mourinho'nun talimatı doğrultusunda, kamp sırasında İsviçre liginde kullanılan toplarla çalışmalar sürdürülüyor. Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi 2. eleme turunda 23 Temmuz Salı günü deplasmanda İsviçre temsilcisi Lugano ile karşılaşacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.