Fenerbahçe'nin efsane kaptanı Naci Erdem yaşamını yitirdi

Galatasaray ve Sakarayaspor’da da futbol oynayan Naci Erdem, 91 yaşında hayatını kaybetti.

Fenerbahçe'nin efsanevi oyuncu ve kaptanı Naci Erdem hayatını kaybetti.1954 Dünya Kupası’na katılan Milli Takım’da da yer alan Naci Erdem, 91 yaşında hayata gözlerini yumdu.

FENERBAHÇE’DEN AÇIKLAMA

1953-1963 yılları arasında Fenerbahçe’de görev alan eski milli futbolcumuz Naci Erdem’i kaybetmiş olmanın derin acısını ve üzüntüsünü yaşıyoruz.

10 yıl boyunca formamızı sırtında taşıyan Naci Erdem, 440 kez giydiği sarı lacivertli forma altında 47 gole imza attı. Erdem, aynı zamanda Fenerbahçe ile 2 İstanbul Ligi ve 2 Türkiye Ligi Şampiyonluğu yaşadı.

Naci Erdem, Fenerbahçemizin 10’uncu Türkiye Şampiyonluğunu kazandığı, bugünkü Süper Lig adıyla ilk kez 1959’da başlayan Milli Lig’in ilk şampiyonu olan kadromuzda yer aldı. Aynı zamanda 34 defa da Ay-Yıldızlı formayı giyen Erdem, A Millî Takımımızın 1954 Dünya Kupası kadrosundaydı.

Merhum Naci Erdem’in cenazesi 29 Mart Salı günü İstanbul Fatih Camii’nden öğle namazını müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Topkapı Aile Mezarlığı’na defnedilecektir.

Fenerbahçe’nin ve Türk sporunun önemli ismi Naci Erdem’e Allah’tan rahmet; değerli ailesi, sevenleri ve tüm camiamıza başsağlığı dileriz.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Eski Galatasaray Hocası Beklenmedik Kararla Gündemde: Torrent Meksika'da!
Beşiktaş'tan Yeni Teknik Direktörden Sonra 116 Milyon Euroluk Golcü Transferi!
Alex de Souza Türkiye'ye Geri Dönüyor, Yeni Takımı Şaşırttı!
Mauro Icardi'den Rekor!
Sakaryaspor’da Tuncay Şanlı ile yollarını ayırdı!