Fenerbahçe'nin eski hocası hedef alındı.. Bu sözler olay çıkarır!

Fenerbahçe'nin efsane kaptanı Ümit Özat, sarı-lacivertli ekibin eski teknik adamı Jorge Jesus'u canlı yayında hedef alarak oldukça sert ve oldukça çarpıcı açıklamalara imza attı. Bu açıklamalar olay çıkarır!

2014 sezonundan bu yana peşinde olduğu Süper Lig şampiyonluğunu yakalamayı hedefleyen F.Bahçe'nin efsane kaptanı, bu sezon sonunda sarı-lacivertli takımın eski teknik direktörü Jorge Jesus'u hedef alan açıklamalarda bulundu..

Sosyal medyadaydı. medya platformları YouTube ve TikTok son zamanlarda. Yayınladığı içerikle dikkat çeken Fenerbahçe'nin efsane ismi Ümit Özat, pazar akşamı "BTV" kanalında oynanan Beşiktaş-Galatasaray maçını değerlendiriyor. 

FENERBAHÇE TARAFINDAN BÜYÜK SÖZLER! 

Kanarya'nın efsane kaptanı, geçen sezon Fenerbahçe'yi çalıştıran ve sezon sonunda Fenerbahçe'den ayrılan Portekizli teknik direktör Jorge Jesus'u seçti. Özat'ın F.Bahçe'nin eski teknik direktörüyle ilgili sözleri kısa sürede sosyal medyaya yükseldi ve çok sayıda etkileşim aldı.

Özat, açıklamasında şu ifadeleri ekledi: "Utanç verici bir antrenman gösteriyorsunuz. Dua ediyorsunuz ve dua ediyorsunuz. O da Türkiye'den 7 milyon euro aldı. Aptalca bir ofsayt yaptı ve sen şampiyon oldu. Seni nasıl yendiler bilmiyorum, sen bunları biliyorsun."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Nigel Hayes-Davis EuroLeague'de Parlıyor: Rekorlar Kırıyor!
Aziz Yıldırım'dan Jose Mourinho Müjdesi!
Wanda Nara Mauro Icardi'yi çıldırtacak kararını duyurdu! O pozlar İcardi'yi çıldırtacak!
Türk Hakem Emin Moğulkoç, Berlin'deki Avrupa Ligi Dörtlü Finali'nde Görev Alacak
Carlo Ancelotti: Sezonda Şaşırtıcı Performans Sergileyen Futbolcuları Değerlendirdi