Fenerbahçe’nin eski yıldızı Nani’ye hırsızlık şoku!

Luis Nani, Estrela'da antrenman çıkışında taraftarıyla yaşadığı olayla gündeme geldi. Bir taraftar, Nani'den EURO 2016 forması imzalatmak istedi. Nani, formanın çalındığını iddia ederek onu alıp kaçtı.

Süper Lig'de Fenerbahçe ve Adana Demirspor forması giymiş olan Luis Nani, kariyerine Portekiz ekibi Estrela'da devam ediyor. 37 yaşındaki yıldız, antrenman çıkışında bir taraftarla yaşadığı olayla gündeme geldi.

HIRSIZLIK SUÇLAMASI

Bir taraftar, Estrela da Amadora takımının antrenmanında Nani'den, Portekiz'in EURO 2016'da giydiği formanın bir versiyonunu imzalatmak istedi. Nani, formanın kendi evinden çalındığını iddia ederek, formayı otomobiline koyup olay yerinden uzaklaştı. 

Olayın ardından, formanın sahibi polise başvurarak şikayette bulundu ve Nani, hırsızlık suçlamasıyla karşı karşıya kaldı. 

Nani, bu gelişmeler sonrası özür dilemek zorunda kaldı. Kulübünden yapılan açıklamada, "Dün antrenman sonrasında yaşanan ve internetteki videosuyla gündeme gelen olay hakkında oyuncumuz Luis Nani, yanlış anlaşıldığı için utanç duymaktadır. Taraftarın imza istemesi üzerine, elinde tuttuğu forma, videoda görüldüğü üzere özel koleksiyonundan çalınan bir forma olup olmadığını belirlemek için kontrol edilmek üzere alındı. Nani, formayı aldıktan sonra taraftara nereden aldığını sordu ve kendisine ait olup olmadığını teyit etmek istedi. Eğer teyit ederse formayı geri vereceğini garanti etti. EURO 2016'da takımını finale çıkaran oyunculardan biri olarak duygusal bir tepki gösterdi. Nani, taahhüt ettiği gibi taraftarla irtibata geçecektir." ifadelerine yer verildi.

Formanın sahibi olan taraftar ise, "Yaklaşık bir ay önce internetten, maç forması olmayan ancak sonradan eklenen özel patchlerle maç forması gibi görünen bir forma aldım. Bu forma, Nani'nin EURO 2016 formasıydı. Heyecanla, Nani'ye imzalatmak için tesislere gittim. Formayı görünce nereden aldığımı sordu, ben de satın aldığımı söyledim; hatta bunun onun maçta giydiği formayla hiçbir ilgisi olmadığına dair kanıtları gösterdim. Ardından formayı elimden aldı, arabasının camını kapattı ve kaçtı. Yaşadığım şoku birkaç dakika atlatamadım. Çevremdeki insanlar, bunu videoya kaydettiler ve polise şikayet etmemi söylediler. Ben de polise başvurdum, formamı geri istiyorum." şeklinde konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.