Fenerbahçe'nin Gözdesi: Alex Sandro Transferi İçin Harekete Geçti!

Sarı-lacivertli ekip, kadrosunu güçlendirmek için Juventus'un deneyimli sol beki Alex Sandro ile görüşmelere başladı! Galatasaray'ın da ilgi gösterdiği bu transferde Fenerbahçe, rekabeti öne çıkmak için büyük bir adım atmış durumda.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un daha önce yaptığı açıklamalarda Ferdi Kadıoğlu'nun sezon sonunda takımdan ayrılacağını belirtmesinin peşinden, sarı-lacivertli kulüp, yerine düşündüğü oyuncu için çalışmalara başladı.

YENİ TRANSFER HEDEFİ: ALEX SANDRO

Arap basınında yer alan iddiaya göre Fenerbahçe, Juventus'un sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan 33 yaşındaki sol bek Alex Sandro ile görüşmelere başlamıştır. Aynı haberde, Galatasaray'ın da Alex Sandro'ya ilgi gösterdiği ama Fenerbahçe'nin oyuncuyu kadrosuna katmak için görüşmelere başladığı belirtilmiştir.

ÇOK YÖNLÜ BİR OYUNCU: ALEX SANDRO

Alex Sandro, defans hattında sol bek olarak görev yapmasının yanı sıra orta sahanın solunda ve stoper pozisyonlarında da oynayabilen bir oyuncudur. Piyasa değeri 2 milyon Euro olarak gösterilen deneyimli futbolcu, Porto ve Juventus gibi takımlarda forma giymiştir. 2015 senesinde Porto'dan Juventus'a transfer olan Alex Sandro için Fenerbahçe'nin transfer çalışmalarını sürdürdüğü ifade edilmektedir.

REKABET İÇİNDE TRANSFER HAMLESİ

Fenerbahçe'nin Alex Sandro'yu kadrosuna katma çabaları, Galatasaray'ın da bu deneyimli oyuncuya duyduğu ilgi ile rekabeti kızıştırmış durumda. Sol bek pozisyonunda kaliteli bir alternatif arayışında olan Fenerbahçe'nin, Alex Sandro ile yapılacak transfer görüşmelerinde başarıya ulaşıp ulaşamayacağı merak konusu oldu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Arda Turan'ın Fatih Terim'e yönelik yaptığı açıklama Galatasaray taraftarlarını kızdırdı!
Galatasaray'ın Yıldızı Mauro Icardi: Sezonun Parlayan Gol Makinesi!
Kayserispor Teknik Direktörü Burak Yılmaz: Fenerbahçe Maçı Öncesi Açıklamaları
Aziz Yıldırım, Başkan Adaylığı İddialarına Yanıt Verdi
Devler Ligi'nin final mücadelesi, Real Madrid ile Borussia Dortmund arasında gerçekleşecek