Fenerbahçe'nin Konyaspor Beraberliği:Şampiyonluk Umutları Zora Girdi, Serhat Akın'dan Sert Eleştiri

Fenerbahçe'nin Konyaspor'la 0-0 berabere kalmasıyla şampiyonluk umutları azaldı. Serhat Akın, başkan Ali Koç'u sert sözlerle eleştirerek takımın Galatasaray'dan korktuğunu iddia etti.

Fenerbahçe, Süper Lig'in 35. haftasında Konyaspor'la deplasmanda 0-0 berabere kalarak şampiyonluk yolunda önemli bir kayıp yaşadı. Bu sonuçla lider Galatasaray'ın altı puan gerisine düşen sarı-lacivertli ekip, şampiyonluk umutlarını zora soktu. Ancak maçın ardından eski futbolcu Serhat Akın'ın, başkan Ali Koç'u hedef alan sert sözleri gündemi sarsarken, takımın Galatasaray'dan çekindiği iddiaları tartışma yarattı.

Fenerbahçe, Süper Lig'in 35. haftasındaki Konyaspor deplasmanında 0-0 berabere kalarak şampiyonluk şansını zora soktu. Lider Galatasaray'ın altı puan gerisine düşen takımda teknik direktör İsmail Kartal ve başkan Ali Koç eleştirilerin odağı haline geldi.

2013-2014 sezonundan bu yana şampiyonluk özlemi çeken Fenerbahçe, Konyaspor karşılaşmasından beraberlikle ayrılarak lider Galatasaray'ın altı puan gerisine düştü. Kanarya, şampiyonluk umutlarını mucizelere bırakırken, eski futbolcu Serhat Akın ise şaşırtıcı açıklamalarda bulundu.

Serhat Akın, Sports Digitale adlı Youtube kanalında yaptığı yorumlarda başkan Ali Koç'a sert eleştiriler yöneltti. Akın, Fenerbahçe'nin Galatasaray maçından korktuğu için sahaya çıkmadığını iddia etti. "Ben dün gece uyuyamadım. Ya bu hoca futbolculara, 'Galatasaray maçını seyretmeyin, moraliniz bozulmasın' diyor. Siz ne anlatıyorsunuz? Süper Kupa’ya da yenileceğini bildiği için çıkmadı. Korktular ya o maçtan…" şeklinde konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Galatasaray, Emerson Royal Transferi İçin İngiltere'ye Yöneldi
Fenerbahçe'de Dev Gelişme! Mourinho'nun Hedefi Transfer Edildi! Ali Koç Rekor Fiyat Ödedi!
Çağlar Söyüncü Fenerbahçe için olay sözler söyledi!
Arda Güler Avrupa'nın En Büyük Kupasını Kaldırmış Oldu!
TFF'den Tebrik!