Fenerbahçe'nin Lille Maçı Öncesi Mert Hakan Yandaş'tan Açıklamalar

Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi 3. eleme turunda Lille ile karşılaşacak. Maç öncesi Mert Hakan Yandaş, "Lille iyi bir takım, ama biz de güçlü bir ekibiz. Şampiyonlar Ligi'ne kalmak için elimizden geleni yapacağız" dedi.

Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi 3. eleme turu ilk maçında Lille ile karşılaşacak. Maç öncesi Fenerbahçe'nin tecrübeli orta saha oyuncusu Mert Hakan Yandaş, Lille'in güçlü bir rakip olduğunu ancak kendilerinin de iyi bir ekip olduğunu vurguladı. Yandaş, takım olarak Şampiyonlar Ligi'ne kalmak için ellerinden geleni yapacaklarını belirtti ve Fenerbahçe için her zaman en iyisini hedeflediklerini ifade etti.

Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi 3. eleme turu ilk maçında Fransa’nın Lille takımıyla karşılaşacak. Maç öncesinde Fenerbahçe forması giyen Mert Hakan Yandaş, önemli açıklamalarda bulundu.

Yandaş, "Lille takımı iyi bir ekip. Karşımızdaki rakibin gücünü biliyoruz. Bizim de iyi bir hocamız ve takımımız var. İnşallah yarınki maçı kazanarak Şampiyonlar Ligi'ne kalmak için elimizden geleni yapacağız" dedi.

'Elimden Geleni Yapacağım'
Tecrübeli orta saha oyuncusu, "Fenerbahçe çok büyük bir kulüp. Bu tür kulüplerde rekabet her zaman artar, özellikle yeni gelen oyuncularla. Benim burada beşinci senem ve takım için elimden geleni yapıyorum. Takımdaki birlik ve beraberlik bizi mutlu ediyor. Sahada beş dakika da olsa, doksan dakika da olsa Fenerbahçe için elimden geleni yapmak istiyorum" ifadelerini kullandı.

'Hocamız Her Oyuncuya Aynı Mesafede'
Mert Hakan Yandaş, "Hocamız her oyuncuya aynı mesafede duruyor ve bütün takıma karşı çok samimi. Samandıra'daki mutluluğun Fenerbahçe camiasına yansıdığını düşünüyorum. Bu yüzden oradaki ortam bizim için çok önemli" dedi.

'Sahaya Çıkınca Göreceksiniz'
"Ne tür bir oyun oynamak istiyorsunuz?" sorusuna ise tecrübeli oyuncu, "Sahaya çıktığımızda göreceksiniz" yanıtını verdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.