Fenerbahçe'nin milyon euroluk transferi kronik sakat çıktı!

Sports Digitale kanalında yaptığı açıklamalarla Fenerbahçe taraftarlarının dikkatini çeken Yağız Sabuncuoğlu, sarı-lacivertlilerin sakat futbolcuları hakkında önemli bilgiler verdi.

Fenerbahçe Spor Kulübü'ne yakınlığı ile bilinen ünlü yorumcu Yağız Sabuncuoğlu Sarı Laciverti takımda yaşanan sıcak gelişmeleri aktardı. İşte ünlü yorumcu Yağız Sabuncuoğlu'nun paylaştığı önemli istihbaratlar...

FENERBAHÇE 3 NİSAN'DA HAYATİ BİR KARAR VERECEK

3 Nisan tarihinde Fenerbahçe'nin maçı var 2 Nisan'da kararı alıp Ali Koç 'bu işi bitirelim, kongre üyeleri bizim gibi düşünüyorsa gelsin oyunu kullansın ona göre kararımızı alalım' dedi. Ali Koç bu sefer açıklamayı kendi yaptı 'biz kendi göbeğimizi kendimiz keseceğiz' dedi. Yarın TFF'nin iftar yemeği var hiçbir kulüp temsilcisi bu yemeğe sıcak bakmıyor gitmek istemiyor.

EMRE KARTAL'IN KAFA TASI EZİLDİ

Emre Kartal'ın kafasına tokmakla vurmuşlar, kaburgalarında ciddi bir ağrı var, kafa tasında ezilme var. Emre Kartal'ın orada ne işi var deniyor. Emre Fenerbahçe'nin çalışanı tabi ki orada olacak.

FENERBAHÇE'DE SAKATLARIN SON DURUMU

Çağlar Söyüncü milli aradan sonra dönecek hafif hafif çalışmalara dönecek. Becao Trabzonspor maçından 1 gün önce denendi fakat olmadı fakat o da milli aradan sonra dönecek. Cengiz Ünder'in kalça bölgesinde sıkıntısı vardı, Mert Hakan Yandaş'ın da aynı şekilde ikisinin de çok büyük sorunları sakatlıkları yok. Bonucci'de adale ağrıları var bu da yaşından dolayı. Diğer futbolculara bir tanı konuluyor fakat Bonucci'de kas yorgunluğu var, yaştan kaynaklanan ağrılar. Joshua King ise hala sakat.

Bonucci Fenerbahçe'den 6 aylığına 1,3 milyon euro maaş alacak.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Beşiktaş, Rachid Ghezzal İle Yollarını Ayırıyor
Eski Futbolcu Tijani Babangida'nın Kardeşi Trafik Kazasında Kaybetti, Tijani Ağır Yaralı!
NBA Yarı Finalinde Heyecan Dorukta: Pacers ve Nuggets Öne Geçti!
Beşiktaş, yarın oynanacak maç için 3 futbolcusunu kadroya dahil etmedi
Hasan Arat açıkladı: “Bu kongrede Beşiktaş’ı farklı yerlere götüreceğimiz belli oldu”