Fenerbahçe'nin Sağ kanat oyuncusu İrfan Can Kahveci kariyer olarak Parlıyor!

Fenerbahçe'nin sağ kanat oyuncusu İrfan Can Kahveci, kariyerinin zirvesinde! 28 yaşındaki futbolcu, bu sezon 39 maçta 14 gol atıp 9 asist yaparak göz kamaştırıyor. İsmail Kartal'ın liderliğinde parlayan İrfan Can, istikrarlı performansıyla dikkat çekiyor.

Fenerbahçe'nin sağ kanat oyuncusu İrfan Can Kahveci, kariyerindeki en parlak sezonunu yaşıyor. Bu sezonki etkileyici performansıyla 28 yaşındaki futbolcu, 39 maçta 14 gol atıp 9 asist yaparak adından söz ettiriyor.

Fenerbahçe'nin sağ kanadında forma giyen İrfan Can Kahveci, kariyerinin en verimli sezonunu yaşıyor. 28 yaşındaki futbolcu, bu sezonki performansıyla dikkatleri üzerine çekiyor.

Özellikle hücumdaki etkinliği ve ön alan baskısıyla göz dolduran İrfan Can, sarı lacivertli formayla bu sezon 39 maça çıktı. Bu maçlarda 14 gol atarken, 9 da asist yaparak takımına önemli katkılar sağladı.

Geçen sezon ise 42 maçta sadece 7 gol ve 4 asistlik performans sergilemişti. Ancak bu sezon istikrarını arttıran İrfan Can, önceki inişli çıkışlı grafikten uzaklaşmış görünüyor.

Takımın başına İsmail Kartal'ın geçmesiyle birlikte performansını arttıran milli oyuncu, deneyimli teknik direktörün en çok güvendiği isimlerden biri haline geldi.

Ligde maç başına ortalama 4 top çalma başarısı gösteren İrfan Can Kahveci, aynı zamanda yüzde 80 gibi yüksek bir pas isabet oranıyla da oynuyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Derbinin Faturası Ağır! Galatasaray - Fenerbahçe yankısı devam ediyor!
Galatasaray'da Yenilginin Nedenleri! Tepki Olan Buruk'a!
Galatasaray,da 'Kerem Aktürkoğlu' kararı alındı!
Şahan Gökbakar art arda 3 derbi mesajı ile sosyal medyayı birbirine kattı!
Kenan Yıldız, Juventus’un geri döndü! Farkını gösterdi!