Fenerbahçe'nin Yabancı Hakem Talebi Süper Lig Gündemini Sarsıyor

Fenerbahçe, İstanbulspor ve Konyaspor-Galatasaray maçları için yabancı hakem talep ediyor. Ali Koç'un vurgusuyla, Süper Kupa için ısrarları devam ediyor. UEFA ile iletişime geçilerek olumlu yanıt alınması bekleniyor.

Fenerbahçe, İstanbulspor ve Konyaspor-Galatasaray maçları için yabancı hakem talebinde bulunarak Süper Lig'deki hakem tartışmalarını yeniden gündeme getirdi. Kulüp başkanı Ali Koç'un vurgusuyla, sezon boyunca süregelen yabancı hakem talebi ve UEFA ile iletişim çabaları ön plana çıkıyor. Avrupa'da liglerin sona ermesi ve Euro 2024'teki hakemlerin formda kalması adına yapılan bu talep, dikkatleri üzerine çekiyor.

Fenerbahçe, İstanbulspor ve Konyaspor-Galatasaray maçları için yabancı hakem talebinde bulundu.

Ali Koç, derbi galibiyetinin ardından Samandıra'da düzenlediği gece yarısı basın toplantısında bu konuyu tekrar gündeme getirdi.

Koç'un açıklamasında, Süper Kupa için neden yabancı hakem talep ettiklerini ve sezon boyunca bu konuda ısrar ettiklerini vurguladı.

Fenerbahçe yönetimi tarafından hazırlanan dilekçede, Avrupa'nın birçok ülkesinde liglerin sona erdiği ve şampiyonların belirlendiği, kalan maçların ise sadece "formalite" olduğu belirtildi.

Sarı Lacivertli yönetim, UEFA ve ilgili ülke federasyonlarıyla iletişime geçilmesi durumunda olumlu bir yanıt alınacağına inanıyor.

Fenerbahçe'nin raporunda ayrıca, Euro 2024'te görev alması beklenen hakemlerin formda kalması için Süper Lig'in final maçlarında görevlendirilmelerinin uygun olacağı vurgulanacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.