Fenerbahçe'nin Yarı Final Yolunda: Tobias Stieler, Olympiakos Rövanş Maçının Hakemi Olarak Atandı

Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi'nde Olympiakos'la oynayacağı rövanş maçında Almanya Futbol Federasyonu'ndan Tobias Stieler düdük çalacak. Maç, 17 Nisan Perşembe akşamı saat 22.00'da başlayacak. Fenerbahçe, ilk maçta 3-2 mağlup olsa da yarı final için umutlu.

Almanya Futbol Federasyonu, UEFA Avrupa Ligi heyecanında Fenerbahçe'nin kritik rövanş maçında hakem atamalarını duyurdu: Tobias Stieler düdük çalacak, yardımcılıkları ise Christian Gittelmann ve Mark Borsch yapacak. Karşılaşma, 17 Nisan Perşembe akşamı saat 22.00'da gerçekleşecek ve Fenerbahçe, ilk maçta 3-2 mağlup olmasına rağmen yarı final için sahada olacak.

Almanya Futbol Federasyonu, Fenerbahçe'nin Olympiakos ile oynayacağı UEFA Avrupa Ligi rövanş maçında hakem olarak Tobias Stieler'i atadı. Stieler'in yardımcılıklarını Christian Gittelmann ve Mark Borsch yapacak. Karşılaşmanın VAR hakemi ise Christian Dingert olacak. Mücadele, 17 Nisan Perşembe akşamı saat 22.00'da gerçekleşecek. Fenerbahçe, ilk maçta 3-2 mağlup olmasına rağmen, yarı final için sahada olacak. Bu karşılaşma, UEFA Avrupa Ligi'nde heyecanı doruğa çıkaracak önemli bir maç olarak bekleniyor.

 İstanbul'daki Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadyumu'nda oynanacak olan bu kritik maç, UEFA Avrupa Ligi'nde yarı finale yükselmek için büyük önem taşıyor. Fenerbahçe taraftarları, takımlarının Avrupa'da daha ileri gitmesini umut ediyor ve bu maçı heyecanla bekliyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Ali Koç Real Madrid'in efsane ismi ile yüzyılın bombasını patlatıyor!
Galatasaray, İlkay Gündoğan Transferi İçin Harekete Geçiyor!
Beşiktaş 15 milyon euroluk golcüsünü buldu: 37 gol 66 asist
Derbinin hakemi olarak atanan isim belli oldu! Büyük maçı bu hakem yönetecek
Ali Koç'tan Aziz Yıldırım'ı kızdıracak o hamle geldi