Fenerbahçe'nin Yıldızı Szymanski İçin Milan'dan 18 Milyon Euro Teklif!

Fenerbahçe'nin yıldızı Sebastian Szymanski için İtalyan devi Milan'dan gelen 18 milyon euroluk teklif, Başkan Ali Koç'un 28 milyon euro isteğiyle karşılandı. Transfer süreci belirsizliğini korurken, Szymanski'nin imzası an meselesi olarak görülüyor.

Fenerbahçe'nin yükselen performansıyla dikkat çeken oyuncusu Sebastian Szymanski için İtalyan devi Milan'dan gelen 18 milyon euroluk teklif, Başkan Ali Koç'un 28 milyon euro isteğiyle transfer sürecini belirsizliğe sürüklüyor.

Fenerbahçe'nin Avrupa'da ve Süper Lig'de başarılı performansıyla dikkat çekmesi, İsmail Kartal yönetimindeki takımın büyük bir çıkış yakaladığını gösteriyor. Ancak, takımdan ayrılacak oyuncuların listesi netleşmeye başladı ve son gelen transfer haberleri taraftarları üzecek cinsten. Özellikle, 18 milyon euroluk teklifle İtalyan devi Milan'ın Sebastian Szymanski için Fenerbahçe'nin kapısını çalması, transfer sürecini daha da merak konusu hale getirdi. Başkan Ali Koç'un bu teklifi yetersiz bulduğunu ve oyuncunun değerinin 28 milyon euro olduğunu belirtmesi, gelecek adımların nasıl şekilleneceğine dair önemli ipuçları sunuyor. Ancak, Szymanski'nin transferinin an meselesi olduğu ve Milan'ın yeni bir teklifle tekrar Fenerbahçe'nin kapısını çalacağı öne sürülüyor, bu da transferin nasıl sonuçlanacağı konusunda belirsizlikleri artırıyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Aziz Yıldırım konuştu: "Biz kazanırsak Mourinho’yu Fenerbahçe’nin başına getireceğim"
Türkiye Kadın Voleybol Milli Takımı, FIVB Milletler Ligi'nde Antalya'da Mücadeleye Hazır!
Galatasaray'da başkan adayları renklerini belirledi
Fenerbahçe'de Ferit Şahenk sürprizi!
Aziz Yıldırım Fenerbahçe başkanlığına aday olduğunu duyurdu!