Fenerbahçe'ye bir darbe de potada! Galatasaray, 16 maç sonra deplasmanda yendi...

ING Basketbol Süper Ligi'nin 20'nci haftasında Fenerbahçe Beko, 9 yıldır sahasında yenilmediği Galatasaray Doğa Sigorta karşısında son çeyrekte yıkıldı. Konuk ekip, salondan 80-75 galip ayrılırken; 16 maç sonra rakibini deplasmanda...

ING Basketbol Süper Ligi'nin 20'nci haftasında Fenerbahçe Beko, 9 yıldır sahasında yenilmediği Galatasaray Doğa Sigorta karşısında son çeyrekte yıkıldı. Konuk ekip, salondan 80-75 galip ayrılırken; 16 maç sonra rakibini deplasmanda yenmeyi başardı.

Fenerbahçe Beko ilk periyodu 22-19, devreyi ise 39-38 önde tamamladı. 3. çeyrekte Galatasaray üst üste basketlerle önce farkı eritti, ardından son çeyreğe 57- 53 önde girdi.

Son çeyreğe ise Fenerbahçe Beko iyi başladı. Özellikle Bobby Dixon ve Melih Mahmutoğlu'nun basketleriyle Sarı Lacivertliler bir anda skoru 75-67 yaptı. Ancak son bölümde Galatasaray Doğa Sigorta'nın sayıları geldi. Konuk ekip 13-0'lık bir seri yakalarken maçtan da 80-75 galip ayrıldı.

Büyük bir çekişmeye sahne olan maçtan yenik ayrılan Sarı-lacivertliler, 2012'den bu yana sahasında ezeli rakibine ilk kez yenildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Haberleri

Depremde hayatını kaybedenlerin sayısı 16 bin 170'e ulaştı
Felakette ikinci gün
Can kaybı 912'ye yükseldi
Can kaybı 912'ye yükseldi
Şanlıurfa-Diyarbakır yolu yine kapatıldı