Fenerbahçe'ye gol makinesi geliyor! Mourinho onayı verdi, resmi teklif yapıldı!

Fenerbahçe'de gelecek sezonun kadro planlaması için emekler sürüyor. Dünyaca ünlü teknik direktör Jose Mourinho ile 11 senelik şampiyonluk hasretini kırmak isteyen sarı-lacivertlilerde transfer mesaisi başladı. Takımdan giden Michy Batshuayi sonrası golcü arayışına geçmişti..

Bu sezon Süper Lig'de puan rekoru kırmasına rağmen şampiyonluk kazanamayan Fenerbahçe, gelecek sezon için çalışmalara başladı. Sarı-lacivertli ekip, Michy Batshuayi'nin Galatasaray'a transferinin ardından takımdaki eksik alanları doldurmak istedi ve forvet arayışına girdi. Yönetim, Jose Mourinho'nun talimatıyla bombayı patlattı. Gol makinesi F.Bahçe'ye geliyor! Mourinho kabul etti ve resmi bir teklif yapıldı. Başkan Ali Koç 20 milyon euroluk yıldızı getiriyor.

Fenerbahçe, gelecek sezonun kadrosunu planlamak için çalışmalara başladı. Michy Batshuayi'den ayrılan sarı-lacivertli ekip, forvet arayışına girdi. Şu ana kadar gündeme pek çok isim gelse de sürpriz bir gelişme yaşandı. Fotomaç'ın haberine göre F.Bahçe, İngiltere'nin Everton takımında forma giyen hücum oyuncusu Beto'yu kadrosuna katmak için temaslara başladı.

 

MOURINHO ONAYLANDI! ALİ KOÇ 20 MİLYON EUROSTAR KAZANDIRDI

Birçok lokasyondan oyuncularla temaslarını artıran Fenerbahçe sportif direktörü Mario Branco'nun, Beto için Premier Lig ekibiyle görüşmelerde bulunduğu bildirildi. 26 yaşındaki Portekizli forvet aynı zamanda teknik direktör Jose Mourinho tarafından da desteklendi; Everton Kulübü'nün futbolcudan 20 milyon euronun üzerinde bonservis bedeli beklediği bildirildi.

 

Geçen sezon Everton'da 39 maça çıkan forvet, 6 gol atarken 3 de asist yaptı..

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.