Fenerbahçe'ye NBA'den Çarpıcı Pivot Transferi!

Fenerbahçe Beko, 5 numara pozisyonunu güçlendirmek için büyük bir adım atıyor. NBA’de 8 sezon geçiren Damien Jones’un Fenerbahçe’ye katılması an meselesi! İşte bu heyecan verici transferin detayları...

FENERBAHÇE BEKO'NUN NBA ATAĞI: DAMIEN JONES TRANSFERI YAKIN

Geçtiğimiz sezon EuroLeague’de Final Four’a kalan, Türkiye Kupası ve Türkiye Ligi’nde şampiyon olan Fenerbahçe Beko, transfer çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Devon Hall, Nicolo Melli, Wade Baldwin ve Erten Gazi transferlerini açıklayan Fenerbahçe, bu kez gözünü NBA’ye dikti.

YENI PIVOT ARAYIŞI

Fenerbahçe Beko, Motley’in Hapoel Tel Aviv’e ve Papagiannis’in Monaco’ya transferlerinin ardından, 5 numara pozisyonunu güçlendirmek için NBA pazarında pivot arayışına girdi. Moses Brown, Neemias Queta ve Bruno Fernando gibi isimlerle ilgilenen Fenerbahçe, Fernando'nun Toronto Raptors ile anlaşmasının ardından yeni bir hedef belirledi.

DAMIEN JONES TRANSFERI

Sportando'nun haberine göre, Fenerbahçe Beko, NBA’de 8 sezon geçiren ve Golden State, Atlanta, Phoenix, Lakers, Sacramento, Utah ve Cleveland formaları giymiş olan Damien Jones'u kadrosuna katmaya çok yakın. 2.11 boyundaki pivot, geçtiğimiz sezon maç başına ortalama 6.9 dakika süre aldı ve bu süre zarfında 2.7 sayı, 1.6 ribaund, 0.3 blok ve %59.7 saha içi isabeti ile oynadı.

Fenerbahçe Beko’nun Damien Jones transferini kısa süre içinde resmiyete kavuşturması bekleniyor. Bu transferle birlikte, takımın pota altındaki gücünü artırmayı hedefleyen Fenerbahçe, yeni sezonda da iddialı bir kadro ile mücadele etmeyi planlıyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.