Fenerbahçe’ye Yeni Orta Saha Yıldızı!Ali Koç, 16 Milyon Euro’luk Arjantinli'yi Özel Jetle Getiriyor

Fenerbahçe'de gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Portekizli teknik direktör Jose Mourinho ile 11 yıllık şampiyonluk hasretine son vermek isteyen sarı-lacivertli ekip, transfer çalışmalarında da büyük adımlar atıyor.

Süper Lig'de geçtiğimiz sezon puan rekoru kırmasına rağmen şampiyonluğu kıl payı Galatasaray'a kaptıran Fenerbahçe'de gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar hız kesmeden devam ediyor. Birçok yıldız ismi kadrosuna katan sarı-lacivertli ekipten transfer müjdeleri gelmeye devam ediyor. Son dakika gelişmesi ise taraftarları büyük bir heyecana boğdu. Fenerbahçe'nin orta sahasına Arjantinli bir dinamo katılıyor! Ali Koç, 16 milyon euroluk bu yıldızı özel jetiyle İstanbul’a getiriyor. Hayırlı uğurlu olsun!

FENERBAHÇE'NİN ORTA SAHASINA ARJANTİNLİ DİNAMO

Fenerbahçe, gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalarını titizlikle sürdürüyor. Ferdi Kadıoğlu'nun transferinden elde edilen 35 milyon euroyu kasasına koyan sarı-lacivertli ekip, orta saha arayışlarına hız kesmeden devam ediyor. Beklenen haber ise nihayet geldi. Akşam’da yer alan habere göre, Fenerbahçe’nin orta saha için hedeflediği isimlerden biri olan Giovani Lo Celso’nun takımı Tottenham, Arjantinli oyuncuyla yollarını ayırmaya hazırlanıyor.

ALİ KOÇ 16 MİLYON EUROLUK YILDIZI ÖZEL JETİYLE GETİRİYOR! HAYIRLI UĞURLU OLSUN

Fenerbahçe'nin transfer listesinde üst sıralarda yer alan Lo Celso'ya Tottenham kapıyı göstermiş durumda. Arjantinli futbolcunun takımdan ayrılması artık kesinleşti. Fenerbahçe’nin, Amrabat transferinin ardından bir orta saha oyuncusu daha almak için Lo Celso’ya yönelik çalışmalarını hızlandırabileceği öğrenildi.

Son iki sezonu Villarreal’de kiralık olarak geçiren Arjantinli yıldızın güncel piyasa değeri 16 milyon euro olarak gösteriliyor. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’un ise bu transferle yakından ilgilendiği ve transfer sürecini bizzat yönettiği kaydedildi.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.