Fenomen Danla Bilic attan düştü

Son dönemde Doğan Alemdar ile yaşadığı ilişkiyle gündeme gelen Danla Bilic, bu kez korku dolu anlar yaşadı. Ata bindiği sırada dengesini kaybederek yere düşen Bilic, ciddi bir kazadan kıl payı kurtuldu. Attan düşme anını paylaştığı video, sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

At sevgisiyle tanınan ve sosyal medyada geniş bir takipçi kitlesine sahip olan fenomen Danla Bilic, son paylaşımıyla takipçilerini korkuttu. Aktif bir şekilde sosyal medya hesaplarını kullanan Bilic, ata bindiği sırada yaşadığı talihsiz bir kazayı tüm detaylarıyla takipçileriyle paylaştı.

Ünlü fenomen, at sırtında dolaşırken aniden dengesini kaybedip yere düştü. Bu anları sosyal medya hesabında paylaşarak büyük bir yankı uyandıran Bilic, videosuna dünyaca ünlü şarkıcı Whitney Houston’ın "I Will Always Love You" şarkısını ekleyerek takipçilerine mizahi bir dokunuş da sundu. Ayrıca, "Ne olmuşkine" notunu düşerek olayın ardından kendine has esprili üslubunu korudu. 

Paylaşımın ardından ünlü fenomen, sosyal medyada büyük ilgi gördü ve takipçilerinden çok sayıda "geçmiş olsun" mesajı aldı. Bilic, sadece eğlenceli ve günlük yaşamından paylaşımlarla değil, aynı zamanda YouTube'da yayımladığı makyaj videolarıyla da milyonlara hitap ediyor. Güzellik ve makyaj konusunda verdiği tavsiyeler, genç takipçileri tarafından büyük ilgiyle takip ediliyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.