Fenomen Gizem Yıldız: Estetik İşlemlerim Korkunç Değil!

Fenomen Gizem Yıldız, estetik operasyonları hakkında açıklamalarda bulunarak yüzündeki yanık iddialarını yalanladı. Yıldız, cildine yaptığı işlemin iyi geleceğini ve kısa sürede toparlanacağını belirtti.

Erkek arkadaşıyla çektiği videoda "Amin amin" sözüyle ünlenen ve kısa sürede binlerce takipçiye ulaşan Gizem Yıldız Karakale, bir dizi estetik operasyonla bambaşka bir görünüşe kavuştu. Burun ameliyatı ve dudak dolgusu yaptıran ve estetiklerine devam eden fenomen Yıldız'ın estetik yaptırmak isterken yüzünü yaktığı iddiasıyla gündeme geldi.

 

'İSTEYEREK YAPTIRDIM'

Gizem Yıldız Karakale, sosyal medya hesabında yayınladığı videolarda yüzünün yandığı haberleri yalanladı. İsteyerek böyle bir işlem yaptırdığını söyleyen Yıldız, "Cildime bir işlem yaptırdım ve bunun cildime iyi geleceğini biliyorum. Şu an böyle korkunç gözükebilir fakat acısı yok. Gözüktüğü gibi değil. Şu an işlemin etkisinde olduğum için cildim böyle. Kısa sürede toparlayacak. Ağır ilaç kullanmak istemiyorum o yüzden böyle bir bakım yaptırdım. Çok güvendiğim birisine yaptırdım. Bu benim isteyerek yaptırdığım işlem. Sivas'ta işlem yaptırıp yüzümün yandığı olay değil bu. Sadece kir kalmıştı." dedi.

 

'ALTTAN YENİ DERİ ÇIKACAK'

"İşlem taze olduğu için bu kadar kötü gözüküyor." diyen fenomen Yıldız, "Önce kabuk bağlayacak sonrasında dökülecek. Alttan yeni deri çıkacak. Cildim bütün sivilceleri kusacak ve sonra bebek gibi bir cildim olacak." açıklamasını yaptı.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.