Fenomen Mehtap Algül Hollywood'dan sevgili yaptı!

Sosyal medya fenomeni Mehtap Algül; Fezi Altun ve Seçkin Süngüç'ün sunduğu Bize Kaldı programını evinde ağırladı. Duvarında bulunan fotoğraf köşesinde yer alan poz, olay yarattı! Mehtap Algül'ün dünyaca ünlü bir yıldızla bir dönem aşk yaşadığını ortaya çıkaran bu fotoğraf oldu! İtiraf geldi.

Uzun yıllardır bu alanda faaliyet gösteren Mehtap Algül, "Birlikte büyüdük" dedi. Onu sık sık Reynmen ve Berkcan Güven'le görüyoruz.

Birlikte büyük işler başaran üçlü, bu aralar birbirlerini pek sık göremeseler de dostluklarının sonsuz olduğu konusunda ısrar ediyorlar.

Bireysel olarak yoluna devam etmek isteyen fenomen üçlüden Mehtap Algül, şimdi de YouTube kanalında ünlüleri ve fenomenleri ağırladığı bir program sunuyor.

Güzelliği ve başarılarıyla adından söz ettiren Mehtap Algül'ün özel hayatı da oldukça merak ediliyor.

En son wtcN olarak bilinen Twitch yayıncısı Feri Karakaya'ya aşık olan Mehtap Algül, bugün yaptığı itirafla herkesi şok etti!.

Fezi Altun ve Seçkin Süngüç yemini 'Aramızda kalacak' Programa konuk olan Mehtap, aşk hayatına ilişkin bombalı bir itirafta bulundu.

Biraz şekil değiştirip evi gezen ikili, Mehtap Algül'ün evinde fotoğraf çekimi için koştururken, onun dünyaca ünlü isme aşık olduğu ortaya çıktı!

KİM? NUH CENTİNEO!

Mehtap bu ilişkilerini; 'Benim en sevdiğim ilişkiydi aslında. Hollywood yıldızı... Bir süreliğine Los Angeles'a gittiğimde tanıştık. Hayatımın en güzel aşkıydı. Yaklaşık 6 ay sürdü. Bunu en yakın arkadaşlarım dışında pek kimse bilmiyordu.'

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Haberleri

Wanda Nara'nın Cesur Pozları Beğeni Topladı!
Simge Sağın, sahnede Icardi'ye selam gönderdi: Yeni bir aşk yolda mı?
"Metroya askılıyla binmesinler" demişti, sahneye jartiyerle çıktı
Uyuşturucu alırken yakalanmıştı: Kızılcık Şerbeti'nin Nilay'ı Feyza Civelek'i torbacısı sattı
Arka Sokaklar’ın sezon final tarihi belli oldu