Fenomenler soruşturması: "Para kasası" Gökhan Göz aranıyor!

Son dakika! Para kasası Gökhan Göz! Neslim Güngen’in para kasasının, daha önce Şile’de bir restoranda silah teşhirinde bulunan ve ihbar üzerine lokantaya giden polis ekiplerinin önünde silah sallayan Gökhan Göz olduğu öğrenildi.

Alınan bilgiye göre, İstanbul Emniyeti Mali Suçlar Şube Müdürlüğü ekipleri, Mali Suçlar Soruşturma Bürosu'nun raporuna dayanarak, Küçükçekmece Başsavcılığı'nın 25 ilde kara para aklama ve nitelikli dolandırıcılık alanında yaptığı soruşturma doğrultusunda, , pek çok  kişiyi yakından takip ediyordu.


 Yönetim Kurulu (MASAK)  eş zamanlı faaliyetlerini organize bir şekilde yürütmüştür. Sosyal medya fenomenleri ve işbirlikçilerinin banka hesaplarında yapılan geniş çaplı soruşturmalarda, güzellik salonu sahibi Neslim Güngen ve eşi İnancı Güngen ile beraberindekilerin tutuklandığı baskınlarda 63 şüpheli hedef alındı, 61 kişi tutuklandı.
 134 numaralı adrese  düzenlenen operasyonda Neslim Güngen ve eşi İnancı Güngen ile çok sayıda kişi, "suç faaliyeti, suç mallarının aklanması, resmi evrakta sahtecilik ve daha nitelikli dolandırıcılık amaçlı örgüt kurdukları" iddia edildi.


 ''Güvenli Gökan Göz'' Polis ekipleri tarafından teknik olarak takip edilen şüphelilerin ses kayıtlarına göre kasa, eşinden yeni boşanan Neslim Güngen'e aitti. İki yıl önce Schille'in restoranında silah sergilediğini öğrendiğinde silahı sallayan kişinin Gökhan Göz olduğu kaydedildi.
 O dönemde Göz'ün ismi sosyal medyada büyük yankı uyandırmış, bir dönem dergilerde ismi sık sık yer almıştı. Neslim Güngen'in "gizli kumbarası" olduğu söylenen işadamı Gökhan Göz'ün adresinde bulunamadığı ve firari olarak arandığı belirtildi. Soruşturma dosyasında Göz'ün adının "şüpheli" olarak yer aldığı ortaya çıktı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.