Ferdi Kadıoğlu Brighton'da ilk golünü attı!

İngiltere Lig Kupası 3. Tur maçında Brighton & Hove Albion, Wolverhampton'ı 3-2 mağlup etti. Brighton’ın galibiyet gollerini Baleba, Adingra ve oyuna sonradan giren Ferdi Kadıoğlu kaydetti. Fenerbahçe’den transfer edilen Kadıoğlu, 85. dakikada golünü atarak yeni takımında ilk gol sevincini yaşadı.

Brighton & Hove Albion, İngiltere Lig Kupası 3. Tur maçında Wolverhampton'ı 3-2 mağlup ederek bir üst tura yükseldi. Fenerbahçe'den transfer edilen milli futbolcu Ferdi Kadıoğlu, oyuna sonradan girerek 85. dakikada attığı golle takımına galibiyeti getiren isimlerden biri oldu.

İngiltere Lig Kupası 3. Tur maçında Brighton & Hove Albion, Wolverhampton ile karşılaştı ve sahadan 3-2 galip ayrılarak bir üst tura yükseldi. Brighton'ın gollerini 14. dakikada Carlos Baleba, 31. dakikada Simon Adingra ve 85. dakikada Ferdi Kadıoğlu kaydetti. Wolverhampton'ın gollerini ise 44. dakikada Gonçalo Guedes ve 90+1. dakikada Thomas Doyle attı.

Fenerbahçe'den 30 milyon Euro bonservis bedeliyle Brighton & Hove Albion’a transfer olan milli futbolcu Ferdi Kadıoğlu, maçın 82. dakikasında Yankuba Minteh’in yerine oyuna dahil oldu ve 85. dakikada takımının üçüncü golünü kaydetti. Kadıoğlu, İngiliz ekibindeki ikinci maçında ilk golüne imza atmış oldu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.