Ferdi Kadıoğlu, Brighton'daki İlk Maçına Hazırlanıyor

Ferdi Kadıoğlu, Fenerbahçe'den Brighton'a transferinin ardından ilk maçına çıkmak üzere. Teknik Direktör Fabian Hürzeler, milli futbolcunun Cumartesi günü Ipswich Town karşısında sahada olabileceğini duyurdu. Ferdi'nin transferi 30 milyon Euro'yu buldu.

Ferdi Kadıoğlu, Fenerbahçe'den Brighton'a transferinin ardından ilk resmi maçına çıkmak için gün sayıyor. Cumartesi günü Ipswich Town ile oynanacak karşılaşmada sahada olması beklenen Ferdi, transferiyle 30 milyon Euro'luk rekor bir bonservis bedeli kazandırdı.

Ferdi Kadıoğlu, Fenerbahçe'den Brighton'a transfer olduktan sonra ilk maçına çıkmaya hazırlanıyor. Cumartesi günü Ipswich Town ile oynanacak karşılaşma öncesinde Brighton Teknik Direktörü Fabian Hürzeler, Ferdi Kadıoğlu'nun bu hafta sonu ilk kez sahada olabileceğini belirtti.

Ferdi Kadıoğlu, transferinin ardından yaşadığı sakatlık nedeniyle milli takım kadrosunda yer almamıştı. Ancak sakatlığını atlatarak Ipswich Town maçının kadrosunda bulunması bekleniyor.

Transferiyle dikkat çeken Ferdi Kadıoğlu, Fenerbahçe'ye 30 milyon Euro bonservis kazandırarak yurt dışına transfer olan en pahalı milli oyuncu unvanını elde etti. Bonuslarla birlikte bu rakamın 35 milyon Euro'ya çıkması öngörülüyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.