Ferdi Kadıoğlu gözyaşları içinde Fenerbahçe'ye veda etti

Fenerbahçe'den Brighton'a transfer olan Ferdi Kadıoğlu, duygu dolu bir veda mesajı yayımladı. Taraftarlara teşekkür eden Ferdi, "Beni her zaman Fenerbahçeli Ferdi olarak hatırlayın," dedi.

Fenerbahçe'den Brighton'a transfer olan Ferdi Kadıoğlu, sarı-lacivertli renklere veda etti. 

Ferdi, taraftarlara teşekkür ederek, "Bu hem benim için hem de kulübümüz için zor bir an. Bazen hayatta yollar ayrılmak zorunda kalıyor. Bu kadar büyük bir kulübe imza atmaktan dolayı çok mutluydum ve gurur duydum. Taraftarlarımıza her şey için teşekkür ediyorum; kalbimdesiniz," dedi. Gözyaşları içinde veda eden Ferdi, "Hepinizi çok seviyorum," sözleriyle duygularını dile getirdi.

Instagram hesabından yaptığı paylaşımda ise, "Beni her zaman Fenerbahçeli Ferdi olarak hatırlayın, hepinizi çok seviyorum. İlk günden itibaren kendimi evimde gibi hissettiren, üzerimde emeği olan başkanımıza, yöneticilerimize, hocalarıma, birlikte mücadele verdiğim takım arkadaşlarıma, çalışanlara ve büyük Fenerbahçe taraftarına sonsuz teşekkür ederim," ifadelerini kullandı.

Brighton menajeri Fabian Hürzeler de Ferdi hakkında konuştu. Hürzeler, "Çok heyecanlıyım. Mükemmel bir oyuncu ve harika bir karakter alıyoruz. Güçlü bir koşucu ve iyi pas atma yeteneğine sahip. Genelde bek oyuncusu olarak görev yapıyor, ancak orta sahanın ortasında da oynayabiliyor. Öğrenmeye ve gelişmeye hevesli biri, bu nedenle Premier Lig'e hızla uyum sağlayacağından eminim," şeklinde değerlendirmelerde bulundu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.