Ferdi Kadıoğlu için gururlandıran mesaj!

Ferdi Kadıoğlu, Brighton’a 30 milyon Euro bonservisle transfer oldu ve bu, Türkiye Ligi’nin yeni transfer rekorunu kırdı. Fenerbahçe, Ferdi’nin transferini KAP’a duyurdu. Brighton, milli futbolcumuz için yaptığı paylaşımda Türk Bayrağı emojisi kullanarak "O burada ve mükemmel" mesajını verdi.

Ferdi Kadıoğlu, İngiltere Premier Lig ekiplerinden Brighton’a 30 milyon Euro bonservis bedeliyle transfer oldu. Fenerbahçe’nin yıldızı Ferdi, veda mesajında "Bu transfer, Türkiye Ligi'nin transfer rekoru olacak" ifadelerini kullandı.

Milli futbolcumuzun Premier Lig’e gidişi, İngiltere’de kısa sürede en çok konuşulan transferler arasında yer aldı. Brighton, Ferdi Kadıoğlu için yaptığı paylaşımda Türk Bayrağı emojisi kullanarak dikkat çekti. Paylaşımda, Ferdi’nin Brighton formasıyla çekilmiş fotoğrafının altında "O burada ve mükemmel" mesajı verildi.

Ferdi Kadıoğlu, Premier Lig’in en değerli sol beklerinden biri olarak 30 milyon Euro karşılığında Brighton’a transfer oldu. Transfermarkt verilerine göre, Kadıoğlu bu piyasa değeriyle Premier Lig'in en değerli sol bekleri arasında 7. sırada yer aldı.

Fenerbahçe, Kamuyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) yaptığı açıklamada, "Profesyonel futbolcumuz Ferdi Erenay Kadıoğlu’nun İngiliz kulübü The Brighton and Hove Albion FC’ye, oyuncunun tarafımızla olan sözleşmesinin 30.000.000 Euro bedelle feshi karşılığında transferi mevzusunda taraflarca anlaşma sağlanmıştır. FIFA talimatları gereği doğacak olan dayanışma katkı bedelleri The Brighton and Hove Albion FC tarafından ödenecektir." dedi.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.