Ferdi Kadıoğlu ilk kez 11’de çıktı, maça damga vurdu!

Fenerbahçeli futbolcu Ferdi Kadıoğlu, Fenerbahçe formasıyla ilk kez bir resmi maçta ilk 11’de yer aldı. Genç futbolcu 15. dakikada Deniz Türüç'ün attığı golün asistini yaparken 1 dakika sonra ağları sarsan isim oldu.Ziraat...

Fenerbahçeli futbolcu Ferdi Kadıoğlu, Fenerbahçe formasıyla ilk kez bir resmi maçta ilk 11’de yer aldı. Genç futbolcu 15. dakikada Deniz Türüç'ün attığı golün asistini yaparken 1 dakika sonra ağları sarsan isim oldu.

Ziraat Türkiye Kupası 5. Tur 1. maçında evinde İstanbulspor'u ağırlayan Fenerbahçe'de Ferdi Kadıoğlu ilk kez ilk 11'de yer aldı.

Daha önce oynanan hiçbir resmi maçta ilk 11'de forma giyemeyen 20 yaşındaki futbolcu, İstanbulspor karşısında Teknik Direktör Ersun Yanal tarafından ilk 11'de sahaya sürüldü.

Maçın 15. dakikasında Deniz Türüç’ün kafayla attığı golün asistini yapan Kadıoğlu, 1 dakika sonra Vedat Muriqi’nin pasını iyi değerlendirdi ve skoru 2-0’a getiren isim oldu.

Genç futbolcu oynadığı futbolla alkış toplarken sosyal medyada da kısa sürede Trend Topic listesine girmeyi başardı.

Ziraat Türkiye Kupası 5. Tur 1. Maçında Fenerbahçe ile İstanbulspor arasında oynanan müsabakada Adil Rami 34 gün sonra sarı-lacivertli formaya kavuştu.

Fenerbahçe formasıyla Süper Lig'de Gaziantep karşısında 45 dakika forma giyen Rami daha sonra bir çok müsabakada Ersun Yanal tarafından şans verilmemişti.

Yaşadığı sakatlık sebebiyle de takımdan geri kalan Fransız futbolcu son olarak 30 Ekim tarihinde oynanan Ziraat Türkiye Kupası 4.tur müsabakasında 61 dakika forma giymişti.

33 yaşındaki futbolcu sarı-lacivertli formayla 2 resmi müsabakada yer aldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Okan Buruk Transfer Bombası! "Gelecek Sene Bizimle Olacak!"
Şenol Güneş Yeşil Sahalara Geri Dönüyor: Yeni Durağı Belli Oldu!
Eski Galatasaray Hocası Beklenmedik Kararla Gündemde: Torrent Meksika'da!
Beşiktaş'tan Yeni Teknik Direktörden Sonra 116 Milyon Euroluk Golcü Transferi!
Alex de Souza Türkiye'ye Geri Dönüyor, Yeni Takımı Şaşırttı!