Ferdi Kadıoğlu, rekor bonservisle Brighton'a transfer oluyor

Fenerbahçe'nin yıldız savunmacısı Ferdi Kadıoğlu, 35,2 milyon euro bonservis bedeliyle Brighton'a transfer oluyor. Bu transferle Ferdi, yurt dışına en yüksek bonservisle giden Türk futbolcu olarak tarihe geçecek.

Fenerbahçe'nin yıldız savunma oyuncusu Ferdi Kadıoğlu, Avrupa Şampiyonası'nda sergilediği başarılı performansla büyük kulüplerin ilgisini çekti ve sonunda Fenerbahçe'ye veda etmeye hazırlanıyor. 24 yaşındaki milli futbolcu, Türk futbol tarihine geçecek bir bonservis bedeliyle yuvadan uçmaya hazırlanıyor.

Son dönemde Fenerbahçe'deki etkileyici performansıyla A Milli Takım'ın da değişmez isimlerinden biri haline gelen Ferdi Kadıoğlu'nun yeni adresi belli oldu. Spor kamuoyunda büyük yankı uyandıran bu transferin detayları netleşti. Ajansspor'un haberine göre, Fenerbahçe, İngiliz Premier Lig ekiplerinden Brighton ile yıldız oyuncunun transferi konusunda anlaşmaya vardı. Bu anlaşma doğrultusunda sarı-lacivertli kulüp, Kadıoğlu'nun transferinden 35,2 milyon euro gibi rekor bir gelir elde edecek. Bu bedel, Ferdi'yi yurt dışına en yüksek bonservis bedeliyle transfer olan Türk futbolcusu yaparak Türk futbol tarihine altın harflerle kazıyacak.

Güncel piyasa değeri 30 milyon euro olan Ferdi Kadıoğlu, geçtiğimiz sezon Fenerbahçe formasıyla 51 maçta görev alarak, 3 gol ve 5 asistlik performans sergiledi. Fenerbahçe'nin bu önemli ayrılığı kısa süre içinde resmen duyurması bekleniyor.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.