Ferdi Kadıoğlu’na Büyük İlgi: Türkiye-Avusturya Maçında 9 Avrupa Kulübü İzleyecek

Ferdi Kadıoğlu, Türkiye-Avusturya maçında büyük bir testten geçecek! Süper Lig'de gösterdiği performansla dikkat çeken Fenerbahçe'nin yıldızı, İngiltere, Almanya ve İspanya’dan 9 kulübün scout ekibi tarafından izlenecek. Fenerbahçe, 35 milyon euro’nun altındaki teklifleri kabul etmeyecek.

Fenerbahçe'nin parlayan yıldızı Ferdi Kadıoğlu, Türkiye-Avusturya maçında uluslararası gözler önünde performansını sergileyecek; Alman devi Borussia Dortmund'un da aralarında bulunduğu birçok Avrupa kulübünün dikkatini çekmeye devam ediyor.

Geride bıraktığımız Süper Lig sezonunda gösterdiği başarılı performansla büyük kulüplerin ilgisini çeken Fenerbahçe'nin yıldız oyuncusu Ferdi Kadıoğlu, bu akşam Türkiye-Avusturya maçında dikkatleri üzerine çekecek.

Alman devlerinden Borussia Dortmund’un resmi teklif sunduğu 24 yaşındaki sol bek için İngiltere, Almanya ve İspanya'dan toplam 9 takımın scout ekibi tribünde olacak. İngiltere'den Arsenal, West Ham United, Fulham ve Wolverhampton; İspanya'dan Atletico Madrid ve Valencia; Almanya'dan ise Borussia Dortmund, Stuttgart ve Bayer Leverkusen'in temsilcileri Ferdi’yi yakından izleyecek.

Fenerbahçe, kadroda kalmasını istediği Ferdi Kadıoğlu için 35 milyon euro'nun altındaki teklifleri değerlendirmeye almayacak.

Ferdi Kadıoğlu’nun Performansı:
Geçtiğimiz sezonda Fenerbahçe formasıyla 47 resmi maçta mücadele eden Ferdi Kadıoğlu, 3 gol ve 5 asistle önemli bir skor katkısı sağladı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.