Ferdi Kadıoğlu'ndan Jesus yorumu: Çok talepkar ve zorlu bir teknik adam

Fenerbahçe'nin Partizan'ı 1-0 yendiği maç sonrası açıklama yapan Ferdi Kadıoğlu, teknik direktör Jorge Jesus'u değerlendirdi ve "Çok talepkar ve zorlu bir teknik adam" dedi.

Partizan maçı sonrası Ferdi Kadıoğlu, "Kısa bir tatilin ardından döndüm ve çalışmalara başladım. İlk antrenman benim için çok zordu. Jorge Jesus, çok talepkâr ve zorlu bir teknik adam. Onun kafasında planlar var ve bizden farklı şeyler yapmamızı istiyor, bunu da sahada görüyoruz" dedi.

Önde baskı yaptıklarını ve rakip sahada çok fazla top kapıp, 3. bölgede tehlike ürettiklerini söyleyen milli futbolcu, "Sanırım takımdaki en eski futbolcu benim, burada 4 sezonu tamamladım, o yüzden de kaptanlık pazubandını taktım. Benim için gurur verici bir şey. 7 numarayı da giymek benim hayalimdi burada" ifadelerini kullandı.

Fenerbahçeli oyuncu Dinamı Kiev maçıyla ilgili olarak da, "En iyi şekilde hazırlanmamız gerekiyor Dinamo Kiev maçına. Şampiyonlar Ligi'nde yer almak istiyoruz, iyi planlarımız var. Elimizden gelenin en iyisini yapacağız" diye ifade etti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Tadic'in Beşiktaş maçı sonrası açıklamaları: 'Hain'
Galatasaray'ın Efsanesi Yıllar Sonra Ortaya Çıktı: Son Halini Görenler Hayrete Düştü!
Ersun Yanal canlı yayında İsmail Kartal'ı hedef aldı!
İsmail Kartal Fenerbahçe Tarihinde Unutulmaz Bir İlke İmza Attı!
Türk sporunda dönüm noktası: Milli eskrimci Enver Yıldırım, Paris 2024'te Türkiye'yi temsil edecek