Ferdi Kadıoğlu’ndan Veda: Fenerbahçe’nin Yıldızı İngiltere Yolunda

Fenerbahçe'de transfer hareketliliği! Ferdi Kadıoğlu, sezon sonunda takımdan ayrılabilir. Premier Lig devleri 24 yaşındaki oyuncuya göz dikti. Başkan Ali Koç, yeni bir hikayeye hazır olduklarını söyledi.

Fenerbahçe'de transfer söylentileri yükseliyor! Sezon sonunda ayrılması beklenen Ferdi Kadıoğlu, Premier Lig devlerinin radarında. Başkan Ali Koç'un işaretleriyle, sarı-lacivertli takım yeni bir döneme hazırlanıyor.

Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde son 16 turunda Belçika ekibi Union Saint-Gilloise'yi elemesinin ardından çeyrek finalde Yunan ekibi Olimpiakos ile eşleşmesiyle birlikte, takımda hareketli günler yaşanıyor. İsmail Kartal'ın yönetiminde Süper Lig ve Konferans Ligi'nde şampiyonluk hedeflenen sarı-lacivertli ekipte, sezon sonunda ayrılması beklenen ilk isim olarak Ferdi Kadıoğlu öne çıkıyor.

24 yaşındaki milli futbolcunun, İngiltere Premier Lig takımları Arsenal, Tottenham ve Wolverhampton'un ilgisini çektiği belirtiliyor. Fenerbahçe'nin, Kadıoğlu için 30 milyon euroluk bir bonservis bedeli talep ettiği ifade ediliyor. Güncel piyasa değeri 20 milyon euro olan genç oyuncu, bu sezon Fenerbahçe formasıyla 40 maçta görev alırken 3 gol atıp 4 asist yapma başarısı gösterdi.

Başkan Ali Koç, geçtiğimiz günlerde milli yıldızın sezon sonunda takımdan ayrılacağı yönünde işaretler vermiş, "Benim tahminim ve düşüncem, sezon sonunda yeni bir hikayeye yelken açacağı yönünde." şeklinde konuşmuştu. Bu nedenle, Ferdi Kadıoğlu'nun sezon sonunda Fenerbahçe'ye veda etmesinin kesin gözüyle bakıldığı belirtiliyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Büyük derbiye saatler kala Fenerbahçe cephesinde beklenmedik bir şok yaşandı!
Beşiktaş yöneticileri, Türkiye Futbol Federasyonu'na hakemler konusunda çağrıda bulundu
Aziz Yıldırım, Manisa’da bir düğüne katıldı!
Bayer Leverkusen Bundesliga'da Namağlup Şampiyon Oldu: Tarihi Bir Başarı!
Galatasaray-Fenerbahçe Derbisi Öncesi Teknik Direktörlerin Rekabeti