Yalı Çapkını'nın yıldızı Afra Saraçoğlu annesini paylaştı, sosyal medya yıkıldı! Bakan bir daha baktı

Yalı Çapkını dizisinde yaşam verdiği Seyran karakteriyle büyük bir çıkış yakalayan Afra Saraçoğlu son dönemde özel yaşamı ve sosyal medya paylaşımlarıyla gündemden düşmüyor. Her paylaşımı olay olan ünlü oyuncu bu defa annesiyle...

Güzel oyuncu Afra Saraçoğlu, Yalı Çapkını dizisinde yaşam verdiği Seyran karakteriyle büyük beğeni topluyor. Başarılı oyunculuk performansı ve güzelliğiyle dikkat çeken Saraçoğlu, son dönemde gündemden düşmüyor.

Dizideki rol arkadaşı Mert Ramazan Demir ile dudak dudağa görüntüleri magazin gündeminde bomba etkisi yaratan Afra Saraçoğlu şimdilerde tatilin tadını çıkarıyor.

Yeni sezon öncesi son olarak Yunanistan'a giden Afra Saraçoğlu annesiyle pozunu paylaştı. Saraçoğlu'nun annesini görenler inanamadı. Anne kızın fotoğrafı binlerce beğeni alırken, sosyal medyada 'Ablası gibi', 'Güzelliğin nereden geldiği belli', 'Annesi olduğuna inanamadım' gibi yorumlar yapıldı.

Saraçoğlu'nun oyunculuk kariyeri 2016 senesinde İkinci Şans filmi ile başladı. Annesi, Afra'nın fotoğrafını Özcan Deniz'e gönderdikten sonra Afra deneme çekimine çağrıldı ve filmdeki rolünü aldı.

Özcan Deniz ve Nurgül Yeşilçay’ın başrollerini paylaştığı filmde Afra, Yeşilçay’ın kızını oynadı. Kötü Çocuk filminde Tolga Sarıtaş ile başrolü paylaştı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Haberleri

Kibariye ihanet iddialarıyla ilgili konuştu: Yapmayan yok
Doğukan Güngör'den Müjdat Gezen'e cevap: Gayet mutluyuz
Boran Kuzum’dan Cengiz Bozkurt’u şaşırtan “popo” açıklaması
Son halini Sertap Erener'e benzetmişti: Rafet El Roman'dan Ahmet Hakan'a estetik cevabı
Çocuğuna cinsel istismarla suçlanıyordu! Ender Saraç duruşmada sitem etti... Çocuğa kayyım talebi